Pár szó a blogról és rólam

Pár szó a blogról:

A blog 2017. 09. 16-án nyílt meg egy hirtelen ötlettől vezérelve. 
Régebben volt már egy könyves blogom, aminek a Klodette's Book Club volt a neve. Ez a blog, a Klodette világa, tulajdonképpen annak az egykori blognak az utóélete és felturbózott, reményeim szerint sokkal jobb verziója, változata.

A blogon elsősorban könyves kritikákat és ajánlókat, könyves élményeket, könyvekkel kapcsolatos cikkeket találhattok, de lesz többféle Book Tag, Book Haul, film- és sorozat ajánló, valamint bejegyzések az állataimmal kapcsolatban, receptek és kézműves sarok is.

Kérlek ha bármi elnyeri a tetszésedet, akkor azt bátran jelezd egy támogató hozzászólásban, esetleg iratkozz fel rendszeres olvasónak. Az ilyen dolgok nekem sokat számítanak, mert a visszajelzésekből látom, hogy mit érdemes javítanom, mire érdemes még jobban odafigyelnem.
Ha valami nem tetszik, ha valamivel nem értesz egyet, azt is írd meg nyugodtan, mert ezekből tanulok igazán.

Az írások mindig a saját termékeim, a képek forrása - ha nem saját - legtöbbször a Google, de ha más, akkor azt megjelölöm külön forrásként.

Ez a blog, egyben  Tipp! blog is, vagyis egy olyan oldal, ahol a bejegyzéseken kívül és/vagy a bejegyzésekhez fűzve, különböző, az olvasással kapcsolatos hasznos tippeket, érdekességeket és tanácsokat találsz, amik segíthetik a mindennapjaidat. :)

Pár szó rólam:

A teljes nevem Rácz Tünde Klaudia, 29 éves vagyok és Békés megyében, Medgyesegyházán élek.
Mindenem az olvasás. Ami könyvekkel kapcsolatos, azt én egyszerűen imádom.
Az olvasás mellett szívesen járok moziba, sorozatokat nézek és kézműveskedek (főleg Scrapbook, Pocket Letters), valamint hatalmas Cluedo és Stranger Things rajongó vagyok.
Van egy kutyám: Frocli és egy cicám: Pupilla, valamint volt egy másik cicám - akit sosem feledek: Cirmák. :(

Megjegyzések