A nagy könyvespolc túra - 2021 - 1. rész

 Sziasztok! :)

   Érkezem az első bejegyzéssel miután véget is ért a saját magamnak kiszabott másfél hét ,,tanulmányi" szünet. :)

   Az elkövetkezendő időszakban összesen három olyan bejegyzéssel fogok jönni, amikben a könyvespolcaimat fogom bemutatni, megmutatni nektek. 
   Könyves vlogolóknál már láttam ezt a féle könyvespolc túrát, de én most fényképekben és leírásokban igyekszem kivitelezni ezt.

   Ebben az első részben a legkedvencebb könyveimre helyezem a hangsúlyt, valamint azokra, amik a legkevésbé nyerték el a tetszésemet. Ezeket - láthatjátok majd, hogy - egy nagyobb polcrészben tartom.

   Az egyetemen is tanultuk, sőt tétel is volt az alapszakos záróvizsga részen, hogy sok mindent elárul az egy emberről, valamint a lakás lakóiról, hogyan-miként és hol tárolják a könyveiket.

   Láthatjátok, hogy nálam a fő-fő-fő kedvencek egy üveges, vitrines részben vannak, még azok fölött, úgymond egy nagyobb kupacban, persze attól még rendezetten, azok a kötetek, amiket már sokkal kevésbé szeretek.

   Alul is vannak könyvek, azoknak nagy része romantikus-erotikus témájú, de persze akadnak kivételek.

   Idén elkezdtem külön hangsúlyt fektetni és kiemelt helyet adni némelyik történetnek vagy szakirodalomnak, melyek óriási hatással voltak rám. Ezek vannak úgymond kiállítva. A Narnia-kód, a Narnia titkai, maga a születésnapi, teljes Narnia sorozat, valamint az Örökösök viadala és a Jó kislányok kézikönyve gyilkossághoz.

   A Csillagporból például két példányom van. Egy eredeti, első magyar kiadás és egy újabb változat. Azokat is imádom. *_*

   Íme pár kép:






Megjegyzések