A nagy könyvespolc túra - 2021 - 3. rész

  Sziasztok! :) 


   Érkezem  A nagy könyvespolc túra - 2021 harmadik felvonásával.

   Előző bejegyzés ezzel kapcsolatban: 

   A nagy könyvespolc túra - 2021 - 1. rész

   A nagy könyvespolc túra - 2021 - 2. rész

   Két polcrészről írok. 
   Ezek közül az egyik a főpolc hamadik, befejező szakasza, még a másik egy teljesen különálló sarokpolc, ami igazából egy másik bútorhoz tartozik, csak elkértem édesanyámtól, mert neki nem kellett, nekem meg pont jól jött, amikor már nem volt helye a könyveimnek. :)

   A főpolc harmadik, befejező része két külön kis részre bontható. A felső polcon van rengeteg Könyvmolyképzős pöttyös kötet, ezeket könnyen felismerhetitek a fekete gerincről és borítóról, na és persze a pöttyökről. Aztán itt van A szürke ötven árnyalata trilógia és kiegészítői, valamint pár Dan Brown kötet és a többi.

   Előttük kapott helyet a sokféle Alkonyat filmkönyv, valamnit a Jodi Picoult lányával közösen írt duológia, mert azokat már tényleg nem tudom hova tenni.

   Az alatta lévő részen megint csak vegyesen vannak a kötetek. Dream válogatás, Vámpírnaplók, Libri kötetek és még sorolhatnám.

   Ezek előtt is kapott helyet - helyhiány miatt - például a teljes Sherlock Holmes sorozat és még mások.

    Az álló sarokpolc 6 kis rekeszből áll és itt aztán tényleg mindenféle témájú könyv megtalálható. Pár példa: az Eragon sorozat, a Vámpírakadémia, a Vastündérek, A Gyűrűk Ura, Lois Duncan regényei és Neil Gaiman egyéb írásai.

   Íme pár kép:














Megjegyzések