Ha működik a kémia - 1. rész

Sziasztok! :)

   Sokszor leírtam már és említettem több bejegyzésemben is, hogy egy romantikus-erotikus történetben, - főleg - de igazából mindenféle sztoriban, az a kedvencem, amikor működik a kémia a szereplők között.
   Ebben a bejegyzésemben olyan kedvenc YouTube videóimat szedtem össze, amiket a rajongók alkottak és amikből egyből kitűnik, hogy két karakter között mennyire jól működik a dinamika, az érzelmek és igazából milyen, amikor egyszerűen minden klappol.

   Elnézést, de nem tudom mi baja a megújult Blogerrnak, mert nem engedi beszúrni rendesen a videókat, így csupán csak új ablakokban megnyíló linkeket teszek be a párosok nevénél.
   

   Az első ilyen páros  Bart Foxworth és Cindy Sheffield a Seeds of Yesterday című filmből, ami  V. C. Andrews: Dollanganger saga című sorozatának filmes adaptációja, annak is a negyedik, befejező része.
   Bart és Cindy mostohatestvérek, a családjukat sötét, titkokkal teli múlt kísérti, Bart pedig egy önző, erőszakos, néha kimondottan beteges viselkedésű fiatal férfi, aki képtelen megfelelően kezelni a fogadott húga iránt táplált érzéseit...
   Egy tipikusan Se veled, se nélküled! kapcsolat az övék.




   Az új 2017-es, Bűbájos boszorkák sorozat - számomra - kedvenc párosa, illetve igencsak bonyolult szerelmi háromszöge.
   Macy az egyik Bűbájos, Harry pedig a három testvér Fényőre, ami eddig ugye nem újdonság, hiszen ezt a felállást ismertük már Piper és Leo esetében is. Macy és Harry kezdetben csak barátok.
   A különbség viszont annyi, hogy Harry sötét oldala, Árnyőre James, aki egy igazi rosszfiú és aki megosztja Macy érzéseit a jóságos Harry és a sötéten csábító James között.




   Az egyik kedvenc párosom Illya Kuryakin and Gaby Teller, Az U.N.C.L.E. embere című filmből.
   Illya a KGB egyik legzseniálisabb kéme, amikor is arra kényszerül, hogy összefogjon egy amerikaival (Napoleon Solo) és Gabyval, akinek tudós az apja, hogy megakadályozzák az atomháborút, mindezt a II. világháború utáni megosztott környezetben.
   Illya és Gaby vonzalma mindvégig kimondatlan és beteljesületlen marad, csupán csak sejtések, célozgatások vannak rá, hogy ők ketten valaha is egy pár lesznek-e?!




   Róluk  írtam már bővebben a The Best of Sebastian :) (Legacies) bejegyzésemben.
   A Vámpírnaplók egyik spin-offjának a Legacies - A sötétség öröksége című sorozatnak a két szereplője, egy boszorkány-vámpír páros, akiknél szintén a Szeretlek, gyűlöllek! felállás a legjellemzőbb, ráadásul az utolsó részekben úgy tűnt, hogy Sebastian végül feláldozza magát és megbánja bűneit, de én még mindig reménykedem, mert az alkotóktól már megszokhattuk, hogya Vámpírnaplók univerzumában senki sem marad sokáig halott.




   Anne Shirley és Gilbert Blythe a Anne, E-vel a végén! című sorozatból, ami Lucy Maud Montgomery: Anne című sorozatának egyik frissebb feldolgozása.
   Anne és Gilbert gyerekekként ismerkednek meg és kezdetben óriási a rivalizálás, az ellenszenv kettejük között, de ahogy telnek az évek és idősödnek, barátok, majd szerelmesek lesznek.

Megjegyzések