Sztárban sztár + 1 kicsi - 2017/2018 - Egy másik összefoglaló

Sziasztok! :)

Figyelem! Nem állok kapcsolatban a TV2-vel, semmi érdekem nem fűződik ennek a bejegyzésnek a megírásához. Csupán csak beszámolót írok a kedvenc műsoromról. Figyelem!

   Közeledünk a műsor végéhez, ami igazán nagy szomorúsággal tölt el, hiszen hétről-hétre bebizonyosodik, hogy mennyire tehetségesek ezek a gyerekek és persze a felnőttek is okkal lehetnek büszkék magukra.

   Ha minden jól megy, akkor most már minden héten fogok írni egy bejegyzést a műsorról, mert naprakész akarok lenni a friss történésekkel.
A kép forrása

   Egy biztos: Még mindig imádom a műsort és habár készséggel elismerem, hogy rengeteg szenny megy ma a TV-ben, a Sztárban sztár + 1 kicsi egyáltalán nem tartozik közéjük. Sőt...

   Számomra még mindig minőségi műsor, a szórakoztatás legjava, ráadásul rengeteg gondom, bajom van, mégis, amikor elkezdődik, teljesen kikapcsol és elfeledem a mindennapok fáradalmait. :) Ezért pedig nem lehetek elég hálás a készítőknek.

   Persze nem tökéletes, vannak hibái, hiszen Tóth Vera még mindig nagyon elfogult a húgával vagy jómagam egyszerűen nem értem, hogy Vastag Tamás és Varga Szabolcs miért nem voltak még heti győztesek? 
   Sokszor azzal is gondom akad, hogy miként öltöztetik fel a kicsiket, hiszen feladat ide vagy oda, még akkor sem felnőttek...
A kép forrása

    Természetesen még mindig a Vastag-Varga párosnak drukkolok és szerintem a zsűri is kimondottan szereti őket, főleg Király Viktor és Tóth Vera, akik sokszor hangsúlyozzák - megérdemelten - hogy a fiúk minden héten minőségi produkciókat nyújtanak. 
   Véleményem szerint ők már nem lesznek heti győztesek, de nagyon reménykedek, hogy végül megismétlik Varga Vivienék tavalyi Jöttünk! Láttunk! Győztünk! váratlan sikerét.

   Külön kiemelném, hogy amikor a kicsik egyedül léptek fel, számomra ott egyértelművé vált: igenis helyük van a magyar zenei piacon. :)

   Akiket mindenképpen a Top5-ben szeretnék látni:

   Vastag Tamás és Varga Szabolcs --> Mert ők a kedvenceim

   Veréb Tamás és Fodor Eliza --> Szintén esélyesek a végső győzelemre

   Nótár Mary és Radics Jani --> Hétről-hétre jobbak, főleg úgy, hogy szegény Mary életét egy családi tragédia is beárnyékolta

   Kocsis Tibor és Zöldi Lara --> Eddig is szerettem őket a humorukért, de most vasárnap totálisan bebizonyították, hogy a Döntőben a helyük

   Hevesi Tamás és Horváth Csenge --> Számomra, az egyik legpozitívabb meglepetés páros

   A legutóbbi bejegyzés óta eltel műsorok győztesei:

A kép forrása
Az ötödik hét volt a Karácsonyi adás, ahol nem hirdettek győztest. 
A hatodik és a hetedik hét győztes párosa, egymás után: Hevesi Tamás és Horváth Csenge lettek, akik először Lisa Stansfield & Barry White voltak, majd Horváth Csenge Adele-t személyesítette meg


A kép forrása
A nyolcadik hét győztese: Kocsis Tibor és Zöldi Lara párosa lett, akik Hozier és Annie Lennox bőrébe bújtak

Megjegyzések