5 ok, hogy miért várom annyira a Stranger Things legújabb évadát

Sziasztok! :)

   Már kevesebb, mint egy hónap van hátra a Stranger Things legújabb és régóta várva várt évadáig.

   Gondoltam, hogy összeszedek pár jó indokot, hogy miért is várom annyira izgatottan ennek a nagyszerű sorozatnak a folytatását.
   Egyébként tudtátok, hogy szinte már az egész, eddig megjelent két évad elérhető szinkronosan? :O

    Íme az 5 ok:

1. Steve és Dustin barátsága
   Mi is lehetne nagyobb indok ennél elvégre a két kedvenc főszereplőmről van szó, akik az előző évad végén mély és vicces barátságot kötöttek. :)
   Egyszerűen imádom kettejük párosát. Minden bátyó-öcsi kapcsolatnak ilyennek kellene lennie. Ha nem nézném a sorozatot simán elhinném róluk, hogy rokonok, mert Steve védelmezi, segíti és tanácsokkal látja el Dustint. Persze azt se felejtsük el, hogy ők ketten végtelenül humorosak...:)



2. Vajon milyen ,,meglepetéseket" tartogat még nekünk Tótágas?
   A Stranger Things egyik nagy erőssége, - márpedig ilyen sok van - hogy a készítők teremtettek egy  párhuzamos világot, amit a Dungeons and Dragons szörnyeihez hasonló lények uralnak.
   Nem tudom ti hogy vagytok vele, de az eddigi két évadban nem sok dolog derült ki erről a világról, szóval engem érdekelne az eredete, jó lenne ha a szereplők átmennének és felfedeznék és a többi...
   Egy biztos: látva az előzetest, megállapíthatjuk, hogy Tótágas most sem hagy majd nyugtot a szereplőknek.



3. Valaki szörnnyé változik?
   A rajongók azóta találgatják amióta kijött az előzetes és abban először megjelent a fentebb is látható szörnyeteg. 3 fő teória van.
   Az egyik, hogy Billy-t valamit elkap, hiszen lehet látni amikor zuhanyozik, hogy fekete foltok futnak a bőre alatt.
   A második, hogy ez az  eddig ismeretlen, Jake Busey által alakított férfi fog átváltozni, hiszen a fehér kórházi háttér megegyezik a szörnyetegével.
   A harmadik pedig - ami remélem, hogy sosem fog bekövetkezni - Steve valamiféle injekciót kap, amivel megfertőzik és szörnnyé változik. :(



4. Milyen szerepe lesz a Starcourt Mall áruháznak?
   Az évad egyik legnagyobb kérdése, hogy vajon milyen szerepe lesz a Hawkins városában nyíló nagy áruháznak? A készítők elárulták, hogy az igazi fenyegetés innen várható és nem is Tótágasból...
   Lehet, hogy valójában borzasztó kísérletek helyszíne?
   Egy biztos. Steve és az új lány, Robin, itt fognak dolgozni.



5. Összejön végre egymással Joyce és Hopper?
   Mindenki imádja és drukkol nekik, szóval jó lenne ha végre tényleg alakulnak közöttük valami.
   Az előzetesben - látszólag - Hopper hiába várja Joyce-t az étteremben, de reméljük, hogy mégis egymásra találnak. (L)
   Bár azt is simán el tudom képzelni, hogy mindig kimondatlan marad közöttük ez a dolog, hiszen állandóan van valami fontosabb dolguk, mint például a világ, Hawkins és a gyerekek megmentése.

Megjegyzések