Könyvek, amiket már nagyon várok - 27. és 1/2 rész

 Sziasztok! :)

   A feburár hónap igen izgalmasnak tűnik a várható könyves megjelenések terén, így megint összeszedtem - szó szerint - egy pár kötetet, amik mindenképpen érdekelnének. :)

   Ti várjátok már ezeket a könyveket?

   Nézzétek:

1. Skye Warren - A huszár - Az Endgame-trilógia második kötete

Fülszöveg:
Gabriel Miller hidegvérű bűnöző. Mindentől megfosztott, amim csak volt. Elvette a családom, az otthonom és az ártatlanságom. Csupán egyetlen dolog maradt nekem, a nemes bosszú, hogy visszaszerezzem mindazt, ami az enyém.
Gabriel Miller mindenhol ott van. Mélyebb játszmát űz, mint gondolnám. Minden lépéssel közelebb kerülök hozzá, az érzékisége rabul ejt, miközben minden újabb titokkal darabokra tépi a lelkem.
Azt hiszi, végleg tönkretett és maga alá rendelt. Azt hiszi, ő nyert. Csak egyvalamit nem tud, hogy minden gyalognak megvan az esélye arra, hogy vezérré válhasson.
És a játék csak most kezdődött el.


2. Agatha Christie - Szerelmi ​bűnügyek
Fülszöveg:
A szerelem furcsa dolgokra képes. Néha a legjobbat, olykor pedig a legrosszabbat hozza ki belőlünk. Agatha Christie, az emberi lélek páratlan ismerője e kötet novelláiban is mesterien fonja szerelmi bűnügyeinek szálait. Kedvenc detektíveinkkel meglepő helyszíneken találkozhatunk ? Mr. Satterthwaite az operába látogat Mr. Harley Quinnel, Parker Pyne hajókázik (de ez egy másik halál a Níluson!), Poirot vidéken időzik, és a darázsfészkek kiirtásának módjait tanulmányozza, Miss Marple egy falusi szerelmi gyilkosságot old meg, Tommy és Tuppence egy apróhirdetés nyomán bálba megy. Megtudhatjuk, miért fontos a bridzsben a treff király, hogy mit nem bocsát meg soha egy máskülönben elnéző feleség, és hogy mihez kezdhet a millióival egy életunt gazdag hölgy.
Ez a kötet csupa-csupa szerelem és szenvedély…
De a szerelem néha sötét, és nem mindig boldogít. És ezt a krimi királynőjénél senki sem tudta jobban.

Megjegyzések