Könyvek, amiket már nagyon várok - 54. rész

 Sziasztok! :)

   Újra a radaromra került pár kötet, amiket már nagyon várok és amiknek a megjelenésére sem kell olyan sokat várni. Tisztelet persze a kivételnek...:P
   Nézzétek:

1. Nicole Trope - A ​szomszéd titka mindig sötétebb
Fülszöveg:
A ​tökéletesség álarca mögött bújik meg a könyörtelen igazság
Mindenki a Hogarth utcában akar élni, a szép, fákkal szegélyezett sugárúton, a fehér házakkal. Westék, az új család tökéletesen beleillenek a képbe. Katherine és John őrülten szerelmesnek tűnnek, valamint tüneményes ötéves ikreik boldogan rohangálnak a gyönyörű smaragdzöld pázsitjukon.
De az emberek hamarosan elkezdenek tűnődni: miért nem csatlakoznak a grillpartikhoz? Miért utasítják el, ha valaki bébiszitterkedne nekik? Miért nem invitálják be őket magukhoz soha?
Minden családnak vannak titkai. Azonban semmit nem lehet örökké elrejteni, és az év legforróbb napján mindenre fény derül. A zárt ajtók mögött kibontakozik egy tragédia, és a hajnali madárcsicsergést szirénák hangja hasítja ketté. Ezután a békés Hogarth utca már soha többé nem lesz a régi.
A #1 Amazon bestsellerszerző Nicole Trope lebilincselő és fordulatokkal teli pszichológiai thrillere tökéletes választás mindenkinek, aki egy kis borzongásra vágyik. Már csak az a kérdés, te mennyire ismered a szomszédodat?
 
 
2. A. M. Howell - A ​száz óra háza
Fülszöveg:
1905. június
Helena élete egyik pillanatról a másikra a feje tetejére áll, amikor váratlanul Cambridge-be, a híres egyetemvárosba költöznek, mert az édesapja óraművesnek szegődött egy különös, ám nagyon gazdag ember hátborzongató házában. Egy házban, ahol az órák uralkodnak. És egyiknek sem szabad megállnia… soha.
Egy talpraesett gyerekcsapat, egy beszélő papagáj, lenyűgöző találmányok, és egy titok, amely három család életét is tönkreteheti.
 
 
3. Dorothy L. Sayers - Holttest ​a fürdőkádban - A Lord Peter Wimsey sorozat 1. kötete
Fülszöveg:
Egy londoni kispolgár lakásában különös dologra ébrednek: a fürdőkádban egy teljesen meztelen holttest fekszik, orrán aranykeretes cvikkerrel. Az illető kilétét homály fedi, ám a nyomozásba hamar bekapcsolódik a detektívvé avanzsált Lord Peter Wimsey, aki elhatározza, hogy a kezébe veszi a rejtélyes ügyet.
A rendőrség azt feltételezi, hogy a holttest az előző este eltűnt bankáré, Sir Reuben Levyé lehet. A londoni pénzember ügyében szerencsére Lord Peter barátja nyomoz, így Wimsey csatlakozik hozzá, és arra a következtetésre jutnak, hogy a két eset valószínűleg nem függ össze egymással.
De akkor vajon ki lehetett a kádban talált ismeretlen, és mi történhetett egy jómódú, köztiszteletnek örvendő bankárral, akinek, úgy tudni, nem voltak ellenségei? A megválaszolatlan kérdések látszólag Lord Wimsey csavaros észjárásán is kifognak, ám pár lépéssel így is a rendőrök előtt jár…


4. Karen M. McManus - Nincs ​mit mondani
Fülszöveg:
Négy ​évvel ezelőtt Brynn elhagyta a Saint Ambrose Iskolát, miután meggyilkolták a kedvenc tanárát – a történet bejárta a sajtót, miután a tanár testét három, az iskolába járó diák találta meg az iskola mögötti erdő fái között. Az ügyet sosem oldották meg. Most Brynn hazaköltözik, hogy elkezdje gyakornoki munkáját egy true crime műsorban, és meg akarja tudni, hogy mi is történt annak idején.
A diákok, akik megtalálták Mr. Larkint nyújthatnak neki némi segítséget, egyikük ráadásul a régi legjobb barátja, Tripp Talbot. Az ő vallomása nélkül a másik két diákot vádolták volna Mr. Larkin megölésével, de helyette, Trippnek köszönhetően, most a Saint Ambrose társasági piramisának tetején vannak. Sem Tripp, sem a barátai nem felejtették el, hogy mit tett értük aznap. Mint ahogy azt sem felejtette el, hogy minden, amit a rendőrségnek mondott, hazugság volt.
A múltban való áskálódás elkerülhetetlenül megbolygatja a jelent is, amikor Brynn elkezd a történtek után nyomozni, és felfedez egy titkot, ami mindent megváltoztathat – a Saint Ambrose-t, és amit Mr. Larkinról és a legjobb barátjáról, Tripp Talbotról tudott.
Négy évvel ezelőtt valaki megúszott egy gyilkosságot. De ennél is rémisztőbb, hogy a gyilkos közelebb lehet, mint bárki sejteni véli.

Megjegyzések