Könyvek, amiket már nagyon várok - 54. és 1/2 rész

 Sziasztok! :)

   Íme egy pár ígéretes könyv, amiknek már nagyon várom a megjelenését. 
   A lista:

1. A. M. Shine - A ​figyelők
Fülszöveg:
Ez az erdő egyetlenegy térképen sincs rajta. Határához érve minden autó lerobban, így Mináé is. A magára maradt lány betéved a sűrű rengetegbe, aztán meghallja, hogy egy nő azt kiáltozza neki, keressen menedéket a fák között lévő betonbunkerben. Miután bevágódik Mina mögött az épület ajtaja, odakintről sikításokat hall.
A lány három ismeretlen társaságában egy üvegfalú helyiségben találja magát, amelynek lámpája alkonyatkor lép működésbe. Ekkor jelennek meg az erdőben a figyelők, hogy a falon túlról tanulmányozzák emberi foglyaikat, és aki nem ér időben a bunkerbe, arra rettenetes sors vár.
Mina kilátástalannak érzi a helyzetét, és semmit sem ért abból, ami vele történik. Kik azok az idegenek az erdőben? Miért tartják fogva és megfigyelés alatt az embereket?
A. M. Shine bemutatkozó horrorregénye alapján 2024-ben nagyszabású mozifilm készült Dakota Fanning főszereplésével, Ishana Shyamalan rendezésében, M. Night Shyamalan produceri felügyelete alatt.


2. Ethel Lina White - Forog ​a kerék
Fülszöveg:
Az európai vakációjáról hazafelé tartó Iris Carr a vonatra való felszállás előtt hirtelen elájul. Miután magához tér, kicsit még mindig zavartan, összebarátkozik egy másik angol hölggyel, Miss Froyjal, aki kellemes társaságnak bizonyul az utazás alatt. Miközben azonban Iris szundikál, a hölgy nyomtalanul eltűnik, ráadásul többen is azt állítják, hogy sohasem találkoztak vele. A Miss Froy utáni nyomozás olyan rejtélyes helyzetbe taszítja Irist, amely megkérdőjelezi a nő józan eszét és a körülötte lévő emberek állításainak igazságát is. Az 1930-as években íródott remekművet maga Alfred Hitchcock filmesítette meg, The Lady Vanishes / Londoni randevú címmel.

Megjegyzések