Sztárban sztár - 2017 - 2. adás

Sziasztok! :)

Figyelem! Nem állok kapcsolatban a TV2-vel, semmi érdekem nem fűződik ennek a bejegyzésnek a megírásához. Csupán csak beszámolót írok a kedvenc műsoromról. Figyelem!

   Most egy összefoglaló bejegyzéssel jövök a Sztárban sztár tegnap esti, 2. adásáról.
   Eddig sem csináltam titkot belőle, hogy a Sztárban sztár a kedvenc műsorom. Molyon is kiírtam, hogy mennyire várom. Az egyetlen műsor amit megnézek a TV-ben. Vicces, szórakoztató, színvonalas és felettébb mulatságos, tele emlékezetes pillanatokkal. :)
   Gondoltam hozok egy kis összefoglalót a tegnapi adásról.
Kép forrása

   A 2.  részt a családdal összegyűlve, együtt néztük meg. Délután sütöttem süteményt is, barátom pedig bevásárolt chipsből. Nagyokat nevettünk és jól éreztük magunkat, habár annyit ettem, hogy végül kicsit hányingerem lett. :(

   Nagyon örültem, amikor a múlt héten Tilla bejelentette, hogy az első adásban nem lesz kiesés. Évek óta beszéltük már itthon, hogy a versenyzőkre nézve nagyon igazságtalan, amikor már az első adásban van kiesés, hiszen bárkinek lehet rossz pillanata, teljesíthet gyengébben és ne amiatt essen, mert esetleg nem annyira testhezálló feladatot kapott, esetleg nagyon izgult.
Kép forrása

   A zsűriváltást nagyon sajnáltam, mert a Claudia, Majka, Bereczki Zoltán, Hajós András négyes volt a kedvencem. Igazából még szokom az új arcokat. Stohl Andrást kicsit túl őszintének tartom, látszott, hogy sok versenyzőt igazán megbántott, Papp Szabi meg jó fej, csak sokszor nem értem, hogy mit mond.

   Eddig minden évben a kedvenceim nyertek. Először Bereczki Zoli, utána Pál Dénes, Gáspár Laci, majd Veréb Tamás. Négyük közül - számomra - Pál Dénes volt a legsokszínűbb, Gáspár Laci a legviccesebb. Bereczki Zoli és Veréb Tamás pedig egyformán a legtehetségesebb.
Kép forrása

   Az elmúlt két adás alapján most még Király Viktornak drukkolok, mert eddig az ő teljesítményével voltam a leginkább megelégedve. Kellemes meglepetés a számomra, mert nem néztem volna ki belőle, hogy ilyen vicces is tud lenni. Emellett persze szuperül énekel. A széria bohóca - teljesen jó értelemben - egyértelműen Pápai Joci, aki remélem sokszor lesz még nő.
   Szeretem még: Berkes Olivért, Oláh Gergőt, Singh Vikit és Horváth Tamást is.

A mai adás legjobbja: Király Viktor Charlie-ként - Szuper volt a kinézete is, a hangutánzás pedig megtévesztően jó volt.

A legviccesebb: Pápai Joci, mint James Brown - Micsoda mozgás!

Akit nagyon lepontoztak, pedig nem érdemelte meg: Berkes Olivér, mint Sean Paul - Szerintem Olivér a gipsz és a tolószék ellenére is fényévekkel jobb Sean Paul volt, mint anno Muri Enikő.

Aki a legkevésbé tetszett: Kollányi Zsuzsi Mick Jagger-ként - Úgy gondolom, hogy őt meg nagyon felpontozták. Számomra cseppet sem volt hiteles.

A hét kiesője: Détár Enikő, aki Márió volt
Kép forrása

Folytatás jövő hét vasárnap! :)

Megjegyzések

  1. Még Janicsák Vecát is azok közé sorolnám, akiket lepontoztak túlzottan, Stohl is feltűnően túlságosan szigorú volt vele. Bírom azt a csajt, valamiért már az X-faktorban is szimpi volt. Szerintem Ákost is jól hozta.
    De ezt a műsort tényleg nem kell komolyan venni, mert az egész vicces, szakadok a röhögéstől. Bár ez az új zsűri kikészít.. A dadogós, gyorsan beszélő srácról nem tudom, kicsoda, nem is értem, hogy lehetett ilyen kommunikációs képességekkel idehozni. Stohlt az ominózus autóbalesete óta, meg úgy amúgy se bírom már egy jó ideje, pedig remek szinkronszínész és előadó. De látszik, hogy az RTL-hez szokott :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Janicsák Vecát én is szeretem, mert nagyon tehetséges énekesnőnek tartom, de nekem eddig, ebben a műsorban nem igazán brillíroz, többek között azért sem, mert nem kapott valami jó feladatokat.
      Az új zsűritagokkal én sem vagyok igazán kibékülve, Stohl még csak-csak, de Szabi, aki egyébként a Supernem együttes frontembere...hát... maradjunk annyiban, hogy NAGYON gyorsan beszél. :)

      Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzést, hogy írtál hozzászólást és még fel is iratkoztál a blogra. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése