Sztárban sztár - 2017 - 9. adás

Sziasztok! :)

Figyelem! Nem állok kapcsolatban a TV2-vel, semmi érdekem nem fűződik ennek a bejegyzésnek a megírásához. Csupán csak beszámolót írok a kedvenc műsoromról. Figyelem!


   Akármit is írtam, ígértem vagy nem ígértem a múlt héten, most is megnéztem a Sztárban sztárt és íme, hozom is róla az összegzésem, a véleményemet:

   Nagyon rossz kedvem volt, mert pénteken nem túl jó híreket kaptam az orvosomtól, szóval az az igazság, hogy nagyon rám fért a kikapcsolódás és a nevetés. A mai adás ezért pont megfelelt az igényeimnek.
A kép forrása

   Végtelenül vicces volt, könnyed, szórakoztató és az énekesek saját magukat sem vették komolyan. Ami most becsülendő volt és előnyükre vált.

   Ma egyébként elődöntő volt, hiszen jövő hét vasárnap véget ér ez az egész és jó időre bezárja a kapuit a Sztárban sztár.
   Kicsit szomorú vagyok miatta, mert mégiscsak ez a kedvenc műsorom, minden negatívum ellenére is, de jövőre - ha lesz - kicsit jobban oda kell majd tennie magát a készítőknek és főleg a zsűrinek. A tavalyi és az eddigi évadokhoz képest, idén ugyanis jócskán esett a színvonal.

   A versenyzők ma két körben léptek színpadra és az első körben senki nem volt olyan kiemelkedő, kicsit lapos volt, de a második körben már mindenki a maximumot nyújtotta és hellyel-közzel magára talált.

   Király Viktor elég sokat hibázott és nem igazán volt formában, de attól még nagyon szeretem és igazi esélyesnek tartom.
   Horváth Tamással eddig is elégedett voltam, de ma tényleg megmutatta, hogy ideje végre megjegyezni a nevét. A műsorhoz és a versenyhez való hozzáállása is példaértékű.
   Veca is kimondottan jó volt ma és Joci is vicces volt.

   Olivérnek nagyon drukkoltam, de éreztem, hogy ma neki kell mennie. Claudián kívül mindenki lepontozta és ennek meg is lett az ,,eredménye". :(

   A négy döntős:
   Horváth Tamás, Király Viktor, Pápai Joci és Janicsák Veca

   A magam részéről Tamást vagy Viktor látnám szívesen nyertesként.

       A mai adás legjobbja: Horváth Tamás, mint Alex Clare

       A legviccesebb: Horváth Tamás, mint Redfoo

      Akit nagyon lepontoztak, pedig nem érdemelte meg: Berkes Olivér, mint Kis Grófo

      Aki a legkevésbé tetszett: Janicsák Veca, mint Zámbó Jimmy

      A hét kiesője: Berkes Olivér, mint Joaquin Quino McWhinney
A kép forrása


Jövő héten már döntő! :)

Megjegyzések

 1. szia :-) kíváncsi vagyok a döntőre, remélem hogy jövőre ha lesz új évada a műsornak akkor jobb dalok is fognak szerepelni. Sajnáltam hogy Olivér kiesett, de ilyen a verseny. Tomi és Joci második produkcióját imádtam.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia Márti! :)

   Ez a mostani műsor volt a legviccesebb, olyan jókat nevettem rajta. :)
   Te kinek drukkolsz? Kit szeretnél győztesként látni?

   Törlés
 2. Szia :-) Tomi szerintem egyre jobb lett, nálam a humor és a show kategóriában Joci nyert :-D
  Kíváncsi vagyok a holnapi adásra

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése