Sztárban sztár +1 kicsi - 2017/2018 - Összefoglaló

Sziasztok! :)

Figyelem! Nem állok kapcsolatban a TV2-vel, semmi érdekem nem fűződik ennek a bejegyzésnek a megírásához. Csupán csak beszámolót írok a kedvenc műsoromról. Figyelem!

   Két hete véget ért a Sztárban sztár és akkor tettem fel nektek kérdést itt a blogon is, hogy folytassam-e a beszámolók írását a Sztárban sztár +1 kicsi című műsorról?!
   80% igen és 20% nem arányban végül a többség úgy döntött, hogy igen, folytassam.

   Így hát hozom is az első bejegyzést az első adásról, ami nálam mindenképpen pozitív. 
   Nem fogok minden adásról külön-külön írni, mint ahogyan eddig, de időről-időre lesz majd bejegyzés a műsorral kapcsolatban.
A kép forrása

   Bővebben:
      A Sztárban sztár + 1 kicsi versenyzői:
      Hevesi Tamás és Horváth Csenge / Keresztes Ildikó és Lingura Diána / Kozma Orsi és Ádám Botond / Vastag Tamás és Varga Szabolcs / Nagy Adri és Nagy Bogi / Kocsis Tibor és Zöldi Lara / Nótár Mary és Radics Jani / Rácz Gergő és Malaczkó Anna / Veréb Tamás és Fodor Eliza / Tóth Gabi és Fodor Erik

   A zsűri tagjai: Ábel Anita és Rákóczi Feri, akik már az előző évadban is zsűriztek és az újak: Tóth Vera és Király Viktor.
A kép forrása

   Az első adás alapján, eddig nagyon elégedett vagyok, mert a gyerekek még mindig tehetségesek, ügyesek, mindenre odafigyelnek, könnyen tanulnak és végtelenül szimpatikus a hozzáállásuk.

   A felnőttek az előző évadok Sztárban sztár versenyzői, akiket én nagyon szeretek, mert rutinosak, tapasztaltak, jól énekelnek és látszik, hogy segítik a fiatalabb versenyzőket.

   Külön öröm, hogy két nagy kedvencem, Vastag Tamás és Veréb Tamás is visszatértek erre az évadra.
A kép forrása

   Eddig a zsűrivel is elégedett vagyok. 
   Néha kicsit idegesítettek, mert sokszor vég nélkül röhögtek, de mindent összevetve: vannak jó beszólásaik, látszik, hogy nem akarják megbántani a gyerekeket és inkább biztatják őket, kedvesek velük. 
   Tóth Vera kicsit kivételezett Tóth Gabiékkal, de most még nem haragszok érte. Reméljük változtatni fog ezen, nem mellesleg pedig, Tóth Gabiék most igazán jók voltak.


A kép forrása

Az első hét győztesei: Tóth Gabi és Fodor Erik, akik Lady Gaga és Tony Bennett voltak 

   Ebben a műsorban nincs kiesés, aminek külön örülök, mert így a versenyzők több műfajban is megmutathatják majd magukat, lassan kibontakozhatnak, van rá lehetőségük, hogy néha hibázzanak és később jóvátegyék azt, ráadásul végig lesz színvonal és minőség.

Megjegyzések

  1. Szia :-) kicsit megkésve de írok. Örülök hogy erről a műsorról is fogsz írni a blogon.
    Nekem tetszett az első adás, remélem hogy a folytatása is jó lesz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)

      Szerintem a tegnapi adás is nagyon jó volt, csak azt sajnáltam, hogy nem Vastag Tamásék nyertek, mert nekem ők voltak a legjobbak... :)

      fogok még írni majd a műsorról, csak nem minden adásról. Inkább két-három hetente ilyen kis összefoglalókat.

      Törlés

Megjegyzés küldése