,,Van, aki MÉG MINDIG forrón szereti" avagy erotikus könyvek a legjavából - 2. rész

Sziasztok! :)

   Ha emlékeztek még, akkor a blog megnyitásának első hónapjában hoztam egy hasonló bejegyzést.
   ,,Van, aki forrón szereti" avagy, erotikus könyvek a legjavából - 1. rész --> ez volt a címe.
   Kicsit megkésve, de most hozom a folytatást, amiben újabb három erotikus témájú könyvet gyűjtöttem össze nektek. Bár ezek a kötetek különböző sorozatok első részei és nem standalone könyvek.

   Nem is húzom tovább az időt, lássuk a listát:

1. Laurelin Paige - Fixed trilógia (...valamint a Hudson című kiegészítő kötet)

   Történet egy roppant mérgező, pszichés, kényszeres és kicsit ijesztő párkapcsolatról.
   Alayna  'Laynie' Withers nappal egyetemista, este egy bárban dolgozik. Egyik nap megismerkedik a pimasz, szókimondó, csábító és multimilliárdos férfival, Hudson Pierce-szel.
   A szikra azonnal fellángol közöttük, ők pedig szó szerint egymás megszállottjai lesznek.
   Miközben egyre jobban megismerik a másikat, arra is rá kell döbbenniük, hogy igazából elég rossz hatással vannak egymásra.
   A szex persze elképesztő, de az érzelmek, a párkapcsolat és a mindennapok történései rendkívüli módon bezavarnak.
   Akik elolvassák ezt a trilógiát, azok készüljenek fel, hogy az igencsak vad, forró és megdöbbentő erotikus jelenetek mellett, tanúi lehetnek majd két rendkívüli karakterfejlődésnek, erős mellékszereplőknek, cselszövések és súlyos titkok sorának, valamint rengeteg szenvedélynek és egy lassan kibontakozó, fergeteges és mindent elsöprő igaz szerelemnek is.



2. Samantha Young - Dublin Street sorozat

   Számomra a legkedvesebb és legjobb erotikus sorozat.
   A  harmadik rész közelgő magyar megjelenése kapcsán pont aktuális is, hogy beszéljek róla.
   Amikor először olvastam az első részt, akkor teljesen megdöbbentem, hogy ebben a sorozatban mennyire nagy összhangban van egymással az erotika és a romantika.
Az írónő stílusa - számomra - lehengerlő, ráadásul nem esik túlzásokba. Pont kellő mennyiségben vannak és jól kiegészítik egymást a túlfűtött, lélegzetelállító jelenetek, valamint a szívmelengető romantika is.
A karakterek szerethetőek, esendők, nem hibátlanok, szóval mindenképpen eredetiek és nagyon emberiek.
   Mindezek mellett pedig fontos szerepet kap a család, a barátok, rengeteg magánéleti nehézség, életeket megkeserítő titkok és a jövő kérdése is.
   Minden részben új párost ismerhetünk meg, de mellékszereplőként az előző kötetek szerelmesei is vissza-visszatérnek, így őket is mindig láthatjuk.



3. M. Leighton - Rossz fiúk trilógia

   Ebben a regényben a nők millióinak - egyik - vágyálmát követhetjük nyomon, hiszen a női főszereplőnk kegyeiért nem egy, hanem máris két szívdöglesztő pasi is harcol, akik ráadásul rögtön ikrek is.
   A két férfi nem is lehetne különbözőbb, hiszen az egyikük kedves, megbízható, szenvedélyes, de foglalt. Ellenben a másikuk, hirtelen haragú, kissé bunkó, de lehengerlő.
   A Davenport fivéreknek ráadásul van több, igencsak megrázó családi titka, amitől a karakterek mindannyian életveszélyes kalandokba kerülnek és ami azzal fenyeget, hogy tönkreteszi őket.
   Ebben a trilógiában kellően jó arányban van az erotika, a romantika és a krimi is.



Nektek melyik a kedvenc, erotikus témájú könyvetek?
Írjátok meg nekem és ajánljatok még, mert az ilyen könyvekből sosem elég. :)

Megjegyzések