Könyvek, amiket már nagyon várok - 18. rész

Sziasztok! :)

   Magam sem hiszem el, de utoljára még tavaly októberben volt könyv várós bejegyzés, szóval úgy érzem nagyon ideje volt már összeszedni pár olyan könyvet, amiknek izgatottan várom a megjelenését.

   A kiadók lassan kezdik feltenni a Molyra és a weboldalaikra is a tavaszi megjelenéseket, szóval ezekből válogattam most össze néhány kötetet és hamarosan érkezem a következő turnussal.
    A borítók a legtöbb esetben megint a külföldi kinézetet tükrözik és majd folyamatosan cserélem őket a magyar változatra.
   Konkrét megjelenési dátumot még egyik kötethez sem tudok, de a legtöbbet a Könyvfesztivál idejére datálom.

   Íme a lista:

1. Erin Watt - Bukott ​örökös - A Royal család sorozat 4. része
Fülszöveg:
Ezek a Royal fiúk tönkretesznek.
Easton Royalnak mindene megvan: vonzó külső, sok pénz, éles ész. Életének egyetlen célja, hogy a lehető legjobban szórakozzon. Sosem gondol a következményekre, mert nem kell miattuk aggódnia.
Egészen addig, amíg fel nem tűnik Hartley Wright, és fel nem forgatja egyszerű életét. Ő az egyetlen lány, aki nemet mond neki, hiába vonzódik a fiúhoz. Easton képtelen megfejteni, és ez csak még ellenállhatatlanabbá teszi a számára.
Hartley-nak nincs rá szüksége. Szerinte Eastonnak előbb fel kell nőnie.
Lehet, hogy igaza van.
Ellenségek. Szabályok. Megbánások. Eastonnak életében most először nem elég a Royal-korona. Kénytelen megtanulni, hogy minél magasabbról indul valaki, annál nagyobbat bukhat.



2. Sara Shepard - Tökéletesek - A Tökéletesek duológia első kötete
Fülszöveg:
Öt ​tökéletes lány. Egy tökéletes gyilkosság.
A Washington állambeli Beacon Heights városában öt középiskolás lány pontosan tudja, hogy nem szükséges jónak lenniük a tökéletességhez.
Ava, Caitlin, Mackenzie, Julie és Parker mind a tökéletességre törekszenek, mégpedig bármilyen áron.
A lányok először úgy vélik, nincs bennük semmi közös, amíg fel nem fedezik, hogy ugyanazt az embert gyűlölik: a jóképű nőcsábászt, Nolan Hotchkisst, aki mindnyájuk ellen szörnyű dolgokat követett el.
Kidolgozzák a tökéletes tervet Nolan megölésére – természetesen puszta tréfából, hiszen a valóságban eszük ágában sincs gyilkolni. Ám amikor a fiút holtan találják, és ugyanúgy végeztek vele, ahogyan a lányok eltervezték, hirtelen gyanúsítottá válnak a gyilkosságban.
Csak éppen nem ők ölték meg.
Akkor ki lehet a tettes? Meg kell találniuk a valódi gyilkost, különben a tökéletes életük hamar véget érhet – örökre.
Ne maradj le a Perfekcionisták megdöbbentő befejezéséről!
Sara Shepard: Jó lányok



3. Gail Carriger - Időtlen - A Napernyő Protektorátus sorozat ötödik, befejező része
Fülszöveg:
Alexia Tarabotti, azaz Lady Maccon boldog házaséletet él. Persze, mivel Alexiáról van szó, ennek a boldogságnak része, hogy a farkasembereket bevezesse a londoni társaság krémjébe, miközben egy vámpír második legjobb ruhaszobájában él, és egy koraérett totyogóssal birkózik, aki lépten-nyomon alakítgatja a természetfelettieket.
Alexia annyira élvezi új londoni életét, hogy még Ivy Tunstell társulatának legújabb előadása (nem mondtunk sokat, ha katasztrofálisnak nevezzük) sem tudja kedvét szegni.
Ám egy este olyan meghívást kap Alexandriából, amelyet nem hagyhat figyelmen kívül. Férjével, gyermekével és a Tunstell házaspárral súlyosbítva gőzhajóra száll, hogy átkeljen a Földközi-tengeren. Egyiptom azonban talán több rejtélyt tartogat, mint amennyivel a megfélemlíthetetlen Lady Maccon elbír.
Mit akar tőle az alexandriai boykirálynő valójában? Miért támad újra az Istenölő Átok? És hogyan lett Ivy Tunstell egyszerre a Brit Birodalom legnépszerűbb színésznője?

Megjegyzések