Könyvek, amiket már nagyon várok - 19. rész

Sziasztok! :)

   Pár napja hoztam ennek a bejegyzés sorozatnak a régóta esedékes, soron következő részét és most érkezem gyorsan a folytatással, amiben megint három olyan könyvet szedtem össze, amiknek idén tavasszal vagy a Könyvfesztivál környékén várható a megjelenése és amiket természetesen már nagyon várok.
   A borítók a legtöbb esetben megint a külföldi kinézetet tükrözik és majd folyamatosan cserélem őket a magyar változatra.

   Íme a lista:

1. Sarah J. Maas - Macskanő - A DC Ikonok sorozat harmadik kötete, de idehaza ez jelenik meg elsőként
Fülszöveg:
Selina tökéletes tolvaj.
Luke gondterhelt hős.
Gotham Cityben nem mindenki az, aminek látszik.
A #1 New York Times bestsellerszerző Sarah J. Maas mutatja be a felnőtté váló Selina Kyle-t, aki biztosan elrabolja az olvasók szívét az új, várva várt világszenzáció YA regényben, az akciódús és izgalmakkal teli Macskanőben!
Két évvel azután, hogy kijutott Gotham City nyomornegyedéből, Selina Kyle a titokzatos Holly Vanderheesként tér vissza. Batmant elszólítja egy fontos küldetés, így könnyű préda a város .
Mindeközben Luke Fox be akarja bizonyítani, hogy Batwingként képes segíteni az embereken. A Macskanőt veszi célba, az újonnan felbukkanó tolvajt, aki Méregcsókkal és Harley Quinn-nel portyázik. Emberére akadt volna?
Selina ádáz küzdelmet folytat: éjszakánként Batwinggel, napközben pedig a pokolian jóképű szomszédjával, Luke Foxszal. Vajon képes lesz-e végrehajtani a legfontosabb tervét, miközben a múlt egy darabkája veszéllyel fenyegetve a nyomába szegődik?



2. Amo Jones - Ezüst ​Hattyú - Az Elit Királyok Klubja sorozat első része 
Fülszöveg:
„Szia, ​Madison! Lehet, hogy nem ismersz bennünket, mi viszont ismerünk téged. Azt akarjuk, hogy te is csatlakozz a játékunkhoz. Előbb elmondom, mi történik, ha veszítesz…”
„Nem haltam meg, de nincs bennem élet, nem az vagyok, akit Madison csak úgy elrejthet. Te viszont halott leszel, mire ennek vége. Az óra indul. Kezdődik a vadászat.”
Madison Montgomery családja gazdag és befolyásos, amikor azonban valaki hozzá nagyon közel álló súlyos bűncselekményt követ el, ő kénytelen örökké magán viselni a szégyent. Amikor apjával a Hamptonsba költöznek, és ő az ottani magániskolába, a Riverside Előkészítőbe kezd járni, még reménykedik benne, hogy tiszta lappal kezdhet minden újra. Viszont nem sejthette, hogy egy tíz főből álló fiúbanda irányítja az egész iskolát. Madison felkelti a bandavezér, Bishop Vincent Hayes figyelmét, és ezzel egy egészen más világ nyílik meg a számára. Minden az Elit Királyok Klubjával kezdődik és végződik, és ezek a fiúk hamarosan a feje tetejére állítanak mindent, amiben Madison hisz. Rengeteg titok és eltemetett hazugság van a felszín alatt. Lehetséges volna, hogy Madison Montgomery nem csak az, akinek gondolja magát?



3. Sara Shepard - Tökéletes - A Hazug csajok társasága című sorozat harmadik kötete
Fülszöveg:
Aria nem tud ellenállni tiltott exének. Hanna közel áll hozzá, hogy elveszítse legjobb barátját. Emily egy egyszerű csók miatt idegeskedik. Spencer pedig semminek nem tud ellenállni, ami a nővéréé.
Jó nekem. Én jobban ismerem ezeket a hazug csajokat, mint ők magukat. De nehéz dolog magamban tartani a titkaikat. Jobb lesz, ha azt csinálják, amit mondok, különben…!



4. Lois Duncan - A másik ÉN
Fülszöveg:
A TÜKRÖN TÚL A HALÁL VÁR
Laurie Strattonnak végre mindene megvan, amire egy tizenhat éves lány vágyhat. A tökéletes nyara végén azonban új fordulatot vesznek a történések, amikor a barátja azt állítja, hogy látta őt egy másik fiúval – pedig Laurie otthon feküdt betegen. Azt ezt követő rejtélyes észlelések meggyőzik a lányt arról, hogy egy nagyon is valós személy ólálkodik körülötte…
Később kiderül, hogy ez a személy nem más, mint Laurie elveszett ikertestvére, akinek egészen másként alakult az élete, és ez keserűvé, gonosszá tette. Megtanulta, hogyan kísértheti Laurie-t, sőt egy idő után már igazi veszélyt jelent. Akar valamit Laurie-tól… Méghozzá az életét!
Hagyd égve a villanyt!

Megjegyzések