Könyvek, amiket már nagyon várok - 39. rész

 Sziasztok! :)

   Izgalmas, új és roppant ígéretes megjelenésekkel jövök, amik felkeltették az érdeklődésemet.
   Tudjátok, hogy ahol lesz majd később magyar borító, ott ki fogom cserélni a képet. 

   Íme a lista:
 
1. Monique Roffey - A ​sziget sellője
Fülszöveg:
1976. április, St. Constance, egy apró karibi falu Black Conch szigetén, az esős évszak kezdetén. Egy halász kapást várva dalolászik a csónakjában, csakhogy egy váratlan tengerlakót vonz magához: Aycayiát, egy féltékeny asszonyok által elátkozott gyönyörű sellőt, aki évszázadok óta szeli a Karib-tenger habjait, de most elbűvöli a férfi, David és a dala.
Ám a lenyűgözöttsége a vesztét okozza. Amint újra hallja a férfi motorcsónakját, követni kezdi, azonban a sziget éves horgászversenyén amerikai turisták karmai közé kerül. Egy félelmetes csata után kihúzzák a tengerből, és kifeszítik a dokkban, akár egy trófeát. Megmentésére David siet, és szelíden elnyeri a sellő bizalmát, aki lassan, kínok között kezd visszaváltozni nővé. Ám az átalakulások nem minden esetben maradandók, a féltékenység pedig, akárcsak a szerelem, a hurrikán erejével és még annál is tartósabban képes lecsapni.


2. Melanie Harlow - Ments meg örökre! - Az After We Fall sorozat harmadik része
Fülszöveg:
Magas, ​sötét hajú és jóképű, ezzel még nem volna gond, de az a beképzelt vigyor az arcán, a „ki ha én nem” hozzáállás, meg az a hatalmas ego… Nem, köszi! Csak azért fizettem a szolgálataiért, hogy ne kelljen a szinglik asztalánál töltenem az esküvőt. Csak megjátszottuk volna, hogy egy pár vagyunk.
Nem volt benne a pakliban, hogy megcsókol.
Az meg pláne nem, hogy ettől kiugrik a helyéről a szívem.
Az éjjelt sem terveztük együtt tölteni, ami egyébként életem legcsodálatosabb éjszakája volt.
Az egyéjszakás kalandból aztán egy csodás hétvégi elvonulás kerekedett. Még az évszázad legkomolyabb hóvihara sem hűtötte le a forró szenvedélyt. Nem tudok betelni vele: a mosolyával, a testével. Leírhatatlan érzés!
Semmiben sem hasonlítunk. Ő szinte vakmerő, én meg halálra szorongom magam mindenen. Ő ágról ágra száll, én pedig olyan vagyok, mint egy öreg tölgyfa. Theo múltja nem épp feddhetetlen, a pillanatnak él, és bármikor feladja az elveit; én pedig a cserkészcsapat önkéntese vagyok.
De mindez cseppet sem számít, ha a karjaiban tart.
Tisztában vagyok a hibáival. Tudom, hogy a sebei mélyek, hogy nem könnyen szavaz bizalmat az embereknek. Tudom, hogy nem hiszi el, hogy valaha boldoggá tehet, pedig így van.
 

3. Christina Lauren - Kalandtúra ​Wilder-módra 
Fülszöveg:
A ​Nem mézes hetek és A lelkitárs-egyenlet szerzőitől
Lily Wilder mű-kincsvadászatokra viszi a turistákat Utah állam vörössziklás kanyonjaiba. Ebből éppenséggel megél, de esélye sincs visszavásárolni a szeretett ranchot, amit apja sok évvel ezelőtt eladott. A pénzszűke miatt nem mondhat nemet, amikor szedett-vedett baráti társaságával az a férfi bukkan fel, hogy részt vegyen egy kincsvadásztúrán, akibe régen szerelmes volt. Lilynek voltaképp nincs is ellenére, hogy kivigye a fickót a semmi közepére – és aztán ott hagyja a francban.
Leo Grady viszont mást sem akar, csak újra felvenni a fonalat első és egyetlen szerelmével. Lily ebben sajnos nem partner: egyértelműen értésére adja, hogy Leo csak mint túravezetőre számíthat rá.
Ahhoz, hogy a szerelmük még egy esélyt kapjon, a túrán egy csomó mindennek balul kell kiütnie. Vajon mégis igaz a kincset övező legenda? Lilynek és Leónak össze kell fognia, hogy kihúzzák a bajból a társaságot – és eközben Lily nemtörődöm apjának múltjával és a kettejük közös múltjával is szembe kell nézniük.

Megjegyzések