Év végi hajrá! Book Tag

Sziasztok! :)

   A Molyon találtam ezt a Book Tag-et, aztán láttam, hogy volt aki már meghívott a kitöltésére, plusz más, könyves blogokon is találkoztam vele, úgyhogy végre elhatároztam, hogy én is kitöltöm. :)


   Elvégre még mindig közeledik az év vége és hát egy ilyen összefoglaló, elemző Book Tag mindig jól jön.

Íme:

1. Milyen könyvet kezdtél el, amit még be kell fejezned?

   Úgy volt, hogy Karácsonykor fogom elkezdeni, de végül nem volt sem időm, sem kedvem olvasni, így hát könnyen lehet, hogy a 2017-es évem utolsó könyve lett belőle.2. Van úgynevezett őszi könyved, amivel könnyebben átlépsz az év végi időszakba? 

   Igazából nincs ilyen kimondott könyvem, de Agatha Christie-től minden évben olvasok valamit, szóval akkor az ő könyveit mondom. :)3. Milyen új megjelenést vársz még? 

   Idén már szerintem nem fog megjelenni ilyen könyv, de még mindig várom a Julie Kagawa féle Vaslovagot és most már a Kiera Cass féle A szirént is. :) 
   Ezek tuti, hogy most már csak jövőre fognak megjelenni... :(
4. Mi az a 3 könyv, amit idén még el szeretnél olvasni? 

   Örülnék neki ha idén még 3 könyvet el tudnék olvasni, de biztos vagyok benne, hogy nem lesz rá időm és energiám. Ám ha mégis, akkor ez a 3 kötet lesz az.


5. Van-e könyv, ami még esélyes az "év könyve" címre? 

   Ez egy nagyon jó kérdés. 
   Meglepő módon több ilyen könyv is van, de ha egyet kellene kiemelni, akkor az Anna Banks-től a Nemezis - A szeretett ellenség című könyv lenne. 
   Azért ezt választottam, mert ennek vagyok a leginkább kíváncsi a folytatására.6. Elkezdted-e már a jövő évi tervezést?

   Mindig vannak terveim, de azok sajna sosem úgy alakulnak, ahogyan azt szeretném. :(
   Könyvek terén: Jó lenne bővíteni az Agatha Christie gyűjteményem, szeretnék majd sok olyan filmet látni a mozikban, amik bizonyosan könyvadaptációk, szeretnék elkezdeni angolul is olvasni végre...stb...stb...


Boldog Új Évet kívánok mindenkinek! :)

Megjegyzések

 1. Szia :-) jó volt ez a Book Tag, jó kis válaszokat adtál.
  Remélem hogy tudod bővíteni a gyűjteményed és hogy minél hamarabb megjelennek azok a könyvek amiket vársz. Személyes véleményem hogy alig várom hogy a Royal story folytatódjon :-D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia Márti! :)

   Köszönöm, hogy ezt a bejegyzést is elolvastad.
   Én is nagyon várom már a Royal család folytatását, remélem a maradék két rész jövőre meg fog jelenni magyarul is és akkor együtt várhatjuk majd a további külföldi megjelenéseket is. :)

   Törlés

Megjegyzés küldése