Könyvek, amiket már nagyon várok - 16. rész

Sziasztok! :)

   Könyvek, amiket már nagyon várok - 15. rész című bejegyzést ezen a linken tudjátok elolvasni.

   Pár napja hoztam már az ilyen témájú bejegyzés előzményét, most pedig folytatom is a felsorolást az ősszel és az év végén várható ígéretes megjelenésekről.

   A magyar borítókat most is folyamatosan fogom frissíteni, de addig maradnak a külföldi kinézetek.

   Íme a lista:

1. Karen M. McManus - Tartsd ​meg a titkot
A várható megjelenés 2019. november 15. 

Fülszöveg:
A ​New York Times kihagyhatatlan bestsellerregénye a Lehull a lepel írónőjétől!
Echo Ridge egy amerikai kisváros. Ellery még sosem járt ott, de már mindent hallott róla. Ott tűnt el a nagynénje, amikor még csak 17 éves volt. Öt évvel ezelőtt pedig egy bálkirálynő meggyilkolása tette fel a helyet a térképre. És Ellerynek most oda kell költöznie, ráadásul a nagymamájához, akiről semmit sem tud.
A város kívülről tökéletesnek tűnik, de sok titkot rejteget. És még mielőtt a suli egyáltalán elkezdődhetne, egy rejtélyes valaki fenyegető üzenetet tesz közzé: megígéri, hogy a bál idén is ugyanolyan veszélyes lesz, mint öt évvel ezelőtt. Aztán, mintha csak ennek bizonyítása lenne, még egy lány eltűnik.
Ellery mindent tud a titkokról. Az anyjának is vannak; a nagyanyjának is. És minél több időt tölt Echo Ridge-ben, annál világosabb lesz, hogy mindenki rejteget valamit. És az a helyzet, hogy a titkok veszélyesek – és a legtöbb ember nem igazán tudja megtartani őket. Ezért is van, hogy Echo Ridge-ben úgy járja, az a legbiztosabb, ha minden rejtegetnivalódat megtartod magadnak.




2. Katherine Arden - A ​lány a toronyban  - Az északi erdő legendája trilógia második része
Reméljük, hogy a kötet még idén megjelenik, de bővebb információt nem tudok róla. A kiadó ígérgeti már egy ideje...

Fülszöveg:
A ​Medve és a Csalogány varázslatos története tovább folytatódik. A rettenthetetlen fiatal nővé serdült Vászját választás elé állítják: vagy férjhez megy, vagy kolostorba vonul. Ő azonban inkább megszökik otthonról – ám hamarosan az ostrom alá kerülő Moszkva városának védelméhez kell segítséget nyújtania.
Vászja számára nincs túl sok lehetőség, miután árvaságra jutott, és faluja boszorkánynak kiáltotta ki: vagy zárdába vonul, vagy hagyja, hogy a nővére összeboronálja egy moszkvai herceggel. Bármelyiket is választja, egy toronyba zárva éli majd le az életét, elzárva a tágas világtól, melyet annyira szeretne felfedezni. Így hát a kalandot választja: fiúnak álcázva magát lóháton nekivág az erdőnek. Miután a falvakat rettegésben tartó útonállókkal folytatott küzdelemben kivívja magának a moszkvai nagyherceg elismerését, gondosan meg kell őriznie a titkát, hogy valójában lány, nehogy elveszítse az uralkodó jóindulatát – még akkor is, amikor rájön, hogy a nagyhercegséget olyan titokzatos erők fenyegetik, melyeket csak ő, Vászja tud megállítani.




3. Samantha Young - India ​Place  - A Dublin Street sorozat negyedik kötete
A megjelenés elvileg még ebben az évben várható.

Fülszöveg:
Hogyan ​borítsunk fátylat a múltra és tanuljunk meg bízni a jövőben…
Hannah Nichols azóta nem látta Marco D’Alessandrót, hogy a srác öt hosszú évvel ezelőtt összetörte a szívét. A rosszfiú volt Hannah első és egyetlen szerelme… az ágyban is. Mindössze egyetlen szenvedélyes éjszakát töltöttek együtt, aztán Marco eltűnt – Skóciából és Hannah életéből is. A következmények súlya alatt összeroppant Hannah azóta sem tudta kiheverni a dolgot.
Marco – aki valójában nem is olyan elvetemült – iszonyúan megbánta, hogy faképnél hagyta Hannah-t. Így amikor a sors szeszélye folytán újra összefut a lánnyal, többé már nem akarja elengedni. Örökké a nyomában van, hogy minden lehetséges módon bebizonyítsa, ők ketten nem élhetnek egymás nélkül…
Ám amikor Marco már kezdi azt hinni, hogy van esély a közös jövőre, Hannah olyan felfedezést tesz, ami a felszínre hoz egy fájdalmas titkot. Egy titkot, ami még azelőtt elszakíthatja őket egymástól, hogy egyáltalán újrakezdhetnék a kapcsolatukat…
A világszerte kirobbanóan sikeres Dublin Street, London Road és Jamaica Lane sorozat új története.
Tudd meg, mire lehet esély!



4. M. Leighton - Kettőnkért mindent - A Rossz fiúk trilógia harmadik része
A megjelenés még idén várható. 

Fülszöveg:
Szereted a rosszfiúkat?
Olivia Townsend gazdag unokatestvérének, Marissának mindene megvolt, amit csak kívánhat: remek állás, kiváltságos élet és rengeteg barát. Azaz… Rengeteg, pénzen megvásárolható barát. De egy tévedés fenekestül felforgatja az életét.
Egy rosszul sikerült emberrablás után a legvonzóbb és legveszélyesebb férfi karjaiba csöppen. Marissa nem tudja megfejteni a rejtélyt, de ellenállhatatlanul vonzódik hozzá.
A férfi egy új világot hoz az életébe, szabadságot, szenvedélyt, sötét árnyakat és veszedelmes titkokat, egy olyan világot, ahol semmi sem az, aminek látszik… Csak az őrült szenvedély, ami elől Marissa nem menekülhet, még akkor sem, ha talán az életébe kerül.
Vajon tényleg begyógyíthatja a szerelem a múlt sebeit és legyőzheti a jelen veszélyeit?
A nagy sikerű Rosszfiúk sorozat fordulatos és érzéki befejezése.

Megjegyzések