Könyvek, amiket már nagyon várok - 24. rész

 Sziasztok! :)

   Ma megint egy olyan rövid, de velős kis bejegyzést hozok, amiben azokat a könyveket mutatom be nektek, amik felkeltették az érdeklődésemet és hamarosan meg fognak jelenni.

Leginkább folytatások ezek, ráadásul bevallom, hogy sokuknak még az előző részét sem olvastam el, de igyekszem mindig és ami késik az talán nem múlik. ;)

   Íme a lista:

1. Helen Pollard - Nyáridő a kis francia panzióban - A Rózsakert trilógia befejező kötete

Fülszöveg:
Nyári napsütés, hűtött fehérbor és szívdöglesztő vőlegény.
Semmi sem állhat a tökéletes boldogság útjába...
Vagy mégis?
Emmy Jamieson imádja új életét a meseszép Rózsakert panzió menedzsereként a varázslatos Loire-völgy lágy dombjai és napraforgótáblái között. A karamellszín szemű Alainnel rövidesen összeházasodnak, vagyis minden a lehető legtökéletesebben alakul.
Egy-egy pohár (demizson) bor mellett még Emmy anyjának terminátor-örömanya szervezkedése is elviselhető, amiatt a szolid kis vészjelzés miatt pedig, ami Alain exe irányából csilingel, nyilvánvalóan felesleges volna aggódni. Hiszen Rupert, a panzió tulajdonosa és egy sor régi és új barát gondoskodik arról, hogy semmi se állhasson Emmy boldogságának útjába.
Már küszöbön a nagy nap, amikor egy titok a múltból egyszerre mindent a feje tetejére állít. Vajon sikerül mégis megtartani a megálmodott, idilli, francia esküvőt, vagy Emmy kénytelen lesz összetört szívvel visszatérni Angliába?


2. Ransom Riggs - Az utolsó üresvadász - A Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei sorozat hatodik része

Fülszöveg:
A Vándorsólyom kisasszony gyermekei sorozat utolsó részében a különlegesek világát végső összeomlás fenyegeti. Az ősi ellenség, Caul hatalmas, pusztító lényként tér vissza az összeomlott Lelkek Könyvtárából, és gyilkos terve megállíthatatlannak látszik.
Jacob és Noor visszatér a Huroktikumba, ahol a válsághelyzetben összegyűlt különlegesek készülnek az utolsó összecsapásra. Tisztában vannak vele, hogy kevés lesz az erejük és a képességeik egy apokaliptikus összecsapásban. Egyetlen reményük maradt: eljuttatni Noort, a megjövendölt hét kiválasztott egyikét a különlegesek világát felszabadítók találkozóhelyére. Ám ehhez először meg kellene fejteniük, hol az a hely.
Jacob és barátai gyilkos ellenségekkel küzdenek meg, miközben a történelem legveszélyesebb hurokjain haladnak át a nagy sikerű sorozat izgalmas lezárásában.


3. Alessandra Torre - A Szellemíró
Fülszöveg:
A végén minden kiderül!
Négy évvel ezelőtt hazudtam. Odaálltam a rendőrség, a barátaim és a családom elé, és kitaláltam egy mesét. Életem addigi legjobb történetét. És mindannyian elhitték. Nem lepődtem meg, hiszen a történetek kitalálása tett híressé. Tizenöt bestseller. Több millió rajongó, hírnév és vagyon. Már csak egy történetet kell elmesélnem. Életem legfontosabb történetét, egy megdöbbentő fordulatot, melytől az olvasóim padlót fognak, és levegőért kapkodnak majd. Azt mondják, hogy ami nem öl meg, az megerősít. Nos, ez a történet meg fog ölni.
Díjnyertes alkotó szívbe markoló,
rejtélyes története, váratlan fordulatokkal.
Merülj el a titkaiban!

Megjegyzések