Fall Fest 2021 - 1. rész: Hangolódjunk az őszre

Sziasztok! :)

   A tavalyi nagy sikert követően, hála a pozitív visszajelzéseknek, a megtekintéseknek és úgy egészében véve persze annak, hogy imádom az őszt, úgy döntöttem idén is megrendezésre kerül a Fall Fest vagyis az Őszi Fesztivál mindenféle könyves és néha picit kevésbé könyves vonatkozásban, főszerepben a kedvenc évszakommal.

    Ha minden jól megy, akkor akárcsak tavaly, úgy idén is,  egészen 2021. november 30-ig egy héten legalább egyszer - vagy többször - igyekszem majd hozni nektek valamilyen őszies témájú, őszies hangulatú bejegyzést.

   Ebben az első bejegyzésben olyan filmeket, zenéket és egyéb tevékenységeket ajánlok nektek, amik nekem mindig segítenek ráhangolódni az őszre. Hamarosan pedig érkezem a folytatással...

   Íme a lista:

1. Őszies vintage zenék Jake Westbrook YouTube csatornájáról
   Egyszerűen imádom ezt a pasit, mert a vintage zenei válogatásaival olyan, mintha belelátna a lelkembe. 
   A linkeken megnézhetitek, hogy sok tematikus zeneslitát tesz fel, az év bármely szakában, ünnepekhez, jeles napokhoz, illetve évszakokhoz kapcsolódóan, néha pedig csak úgy szimplán.
   Nagy kedvencem tőle a Vintage Halloween Music playlist, de megannyi őszies válogatása van még, amiket mindig korabeli, szintén vintage hangulatú képekkel, rajzokkal és újságcikkekből gyűjtött ábrákkal illusztrál.
   Nézzétek:

2. Őszies filmek
   A tavalyi Őszi bakancslistám első helyén szerepelt az őszies témájú filmek nézése, ami ugyebár idén sem maradhat el.
   A Hallmark Channel őszies filmjei nálam igazi klasszikusok ilyenkor és semmi sem hoz annyira hangulatba, mint ezek a könnyed, vicces és romantikus kis filmek, csodaszép őszi tájakkal.
   Terveim között szerepelnek: Arat a szerelem, az Édes segítség és a Szerelemből professzor, mert ezeket még nem láttam, de jó lenne megint megnézni Halloween környékén a Poirot féle Ellopott gyilkosságot és a Hókusz Pókuszt is.


3. Őszies színezők
   Elöljáróban csak annyit, hogy a késő téli-kora tavaszi Narnia krónikái kreatív színező után kimondottan megszerettem a felnőtteknek szóló színezőket, az ecsetirónokat, ráadásul az egész színezés lázba hoz, mint anno gyerekként. 
   Jelenleg ez pótolja nálam a kézműveskedést, szóval nyomtattam magamnak pár őszi/Halloween témájú képet.
   Ezek szépen sorra fognak kerülni és majd megmutatom nektek is, pár újabb Fall Fest 2021 bejegyzés keretein belül.


4. Őszies dekor a szobámban
   Ennek már - tudjátok jól - hagyománya van nálam, de idén nem szentelek neki külön bejegyzést, helyette inkább mutatok pár képet arról, hogy idén miként díszítettem fel - igazából már augusztus végén - a szobámat. :)
   Sokat nem változtattam, leginkább maradtak azok, amik tavaly és tavalyelőtt is, csak picit másképpen rendeztem el őket.
   Nézzétek:



Megjegyzések