Könyvek, amiket már nagyon várok - 27. rész

 Sziasztok! :)

   Idén reméljük sok jó könyv fog megjelenni, sok mindent várok, óriási elvárásaim vannak, főleg az Örökösök viadala,  a Jó kislányok kézikönyve gyilkossághoz és az Endgame-trilógiáktól.

   Folyamatosan kérdezem a kiadókat egy-egy esedékes folytatásról. :) Nem állok le! ;)

   Íme itt vannak az idei év első várva-várta kötetei:

1. Nicolas Barreau - Cseresznyevirágzás - A nő mosolya folytatása
Fülszöveg:
Aurélie, ​a Le Temps des Cerises gyönyörű női séfje és André, a kiadói szerkesztő már egy éve együtt vannak. Közeledik a Valentin-nap – tökéletes időpont a lánykérésre. Mielőtt azonban André „akcióba léphetne”, váratlan dolog történik: Aurélie kis étterme Michelin-csillagot kap. A fiatal szakácsnő úszik a boldogságban. Egészen addig, míg kiderül, hogy tévedésről van szó.A Michelin-csillagot valójában egy azonos nevű vétheuil-i étterem kapta, melynek arrogáns sztárséfje, Jean-Marie Marronnier nem is késlekedik erről telefonon gúnyosan felvilágosítani Aurélie-t. Amikor nem sokkal később személyesen is találkoznak, Aurélie elámul: a riválisa egy jóképű, kék szemű, elbűvölő férfi. André, akit addig elkényeztetett a siker és a nők, életében először tapasztalja meg, mi is az a féltékenység…


2. Adriana Mather - Öld ​meg Novembert! - Az Öld ​meg Novembert! sorozat első kötete
Fülszöveg:
Az Absconditi Főiskolán nincs elektromosság, nincs internet, és a szemet szemért elve él a büntetések terén. A diákok a késdobálás, a méregkeverés és a megtévesztés művészetét sajátíthatják el. S hogy kik ezek a diákok? Elit családok leszármazottai, akik bérgyilkosnak, kémnek vagy éppen mesteri csalónak készülnek.
Az egyikük az akcentusok virtuóza – és teljesen megbízhatatlan. A másik egy kegyetlen harcos, aki November gyenge pontjait akarja kihasználni. És ott van a fiú, zavarba ejtő tekintetével és titkaival. November nem is érti, hogy ő, akiben nincs semmi különleges, hogyan illik bele ebbe a képbe. De amikor az egyik diákot meggyilkolják, ki kell derítenie, hogy ki barát és ki ellenség, mielőtt még a nyakába varrják a gyilkosságot… vagy ő lesz a gyilkos következő áldozata.

Megjegyzések