,,Van, aki MOST is forrón szereti" avagy erotikus könyvek a legjavából - 3. rész

Sziasztok! :)

   Tavaly írtam a Top 5 legnépszerűbb bejegyzés a blog életéből cikkemben, hogy a harmadik legnézettebb, legolvasottabb bejegyzés az volt, amiben erotikus témájú könyveket ajánlottam nektek.
   ,,Van, aki forrón szereti" avagy erotikus könyvek a legjavából - 1. rész

   ,,Van, aki MÉG MINDIG forrón szereti" avagy erotikus könyvek a legjavából - 2. rész

   Úgy gondoltam, hogy trilógiává bővítem ezt a népszerű bejegyzés sorozatot, így most érkezem is a harmadik résszel, amiben inkább standalone köteteket szedtem össze, de akad azért köztük több részes könyvekből álló ajánló is.

   Íme:
1. Vi Keeland - Csak ​szex
   Natalia és Hunter egy közös barátuk esküvőjén ismerik meg egymás, ahol rögtön fellángol közöttük a szenvedély és érezhetően, már - már zavarba ejtően jól működik közöttük a kémia.
   A körülmények, a véletlenek és Natalia makacssága, viszont úgy hozzák, hogy csak hónapokkal később találkoznak újra, amikor is a nő kénytelen azzal szembesülni, hogy Hunter kitartása annyira meggyőző, hogy ezt már egyszerűen képtelenség figyelmen kívül hagyni...
   Ők ketten végül megegyeznek, hogy barátok lesznek, némi extrával és semmit sem fognak várni a másiktól csupán csak egy kis kielégülést.
   A szórakoztató, romantikus, néhol drámai, terhes és megrázó múlttal teli történet végül választ ad az egyik örökös kérdésre, miszerint létezik-e a barátság férfi és nő között?



2. Laurelin Paige - Chandler
   A könyv elviekben a Fixed sorozat ötödik kötete, de nyugodtan olvasható az előzmények nélkül is, mert simán megállja a helyét standalone regényként.
   Főszereplője Chandler Pierce a gazdag, öntörvényű, elkényeztetett, milliomos üzletember, aki már megszokta, hogy mindig-mindent megkap.
   A nők a lábai előtt hevernek és képtelenek nemet mondani neki, ám a férfi egy nap megismeri Genevieve Fasbender-t, aki habár érdeklődik iránta, mégis mindig elutasítja őt.
   Chandler eltökéli, hogy megszerzi magának a nőt és ezért bármit hajlandó megtenni és a végsőkig elmenni.
   A macska-egér harc hamar megkezdődik, aminek végén talán nem is lesz olyan egyértelmű, hogy ki is a vadász és kicsoda valójában a vad...?



3. Audrey Carlan - A Calendar Girl sorozat
   Mia Saunders 12 hónapot kap, hogy apja szerencsejáték-tartozását visszafizesse, különben megölik.
   Így hát kényszerből eszkort lánynak áll és egy éven keresztül minden hónapot más-más férfi karjaiban tölt, ezzel gyűjtve össze a pénzt, hogy rendezze bajkeverő apja tartozásait.
   A sorozat négy kötetből áll és minden rész három hónapot ölel fel, mutat be részletesen, miközben Mia egyre jobban elmerül ebben a forró szexuális vágyakkal teli világban.
   Olvasás közben sokszor úgy éreztem, hogy a lágy kezdi igazán élvezni a dolgot, hiszen ő maga már a sorozat elején bevallja, hogy imádja a szexet, így különösebben nem esik nehezére odaadnia magát a férfiaknak, így természetesen egyre kevésbé képes tartania magát az elveihez.
   Egy szókimondó, forró  jelenetekkel teletűzdelt, erotikus történetről beszélünk, ahol sok minden megtörténik, de elsősorban az első két részt ajánlom, mert a másik kettő végül eléggé ellaposodik és kezd kevésbé polgárpukkasztó lenni, pedig ugyebár eredetileg annak szánták.



4. Sylvia Day - Crossfire sorozat
    Gideon Cross és Eva Tramell tipikusan megszállott, se veled - se nélküled kapcsolatát bemutató öt részes sorozat, amiben szépen-lassan megismerhetjük a két főszereplő sötét titkokkal, borzalmakkal, zaklatásokkal és nemi erőszakkal kikövezett múltját is.
    Előtérbe kerülnek benne a szexuális perverziók, a BDSM szex és sok helyen megrázó lehet, így mindenképpen csak a 18 éven felüli olvasóknak ajánlom.
   Gideon és  Eva mindketten sérültek, de végül sikeresek lettek és igyekeztek túllépni a múltjukon, ám első találkozásuk alkalmával hamar egyértelművé válik, hogy végül vagy meggyógyítják vagy véglegesen tönkreteszik egymást és önmagukat is...

Megjegyzések