Könyvek, amiket már nagyon várok - 21. és 1/2 rész

 Sziasztok! :)

   Hirtelen ötlettől vezérelve került fel két, hamarosan megjelenő kötet a kívánságlistámra, így gondoltam hozok egy ilyen Könyvek, amiket már nagyon várok bejegyzést, hogy nektek is megmutassam, milyen könyvek hoztak lázba az elmúlt időszakban.

   Mindkettő megjelenése az őszre várható. A vademberé októberre, még Az Ickabog november közepére.

   Ti esetleg szintén várjátok már ezeket a történeteket?


1. Sawyer Bennett - A ​vadember

Fülszöveg:
Nyers ​és erős. Talán veszélyes is?
Egy magányos harcos, egy vadember… egy ízig-vérig veszélyes férfi vagyok. Az esőerdő érintetlen vadonában éltem egy olyan közösségben, amelyben feltétel nélküli tisztelet övezett, és ahol minden nő ellenkezés nélkül behódolt nekem.
Most azonban felfedeztek. Arra kényszerítettek, hogy visszatérjek egy olyan világba, melyet már régen elfelejtettem, és egy olyan kultúrába, melyről már csak halvány emlékeim vannak.
Dr. Moira Reed antropológust kérték fel, hogy segítsen nekem visszailleszkedni a civilizációba. Az ő feladata lecsiszolni durva éleimet. Az ő feladata megtanítani engem, hogyan lavírozzak új életemben. Be akar törni.
De soha nem fog sikerülni neki.
Mert vad vagyok, szabad és nyers, és csak egyetlen dolgot akarok a gyönyörű Moira Reedtől….
Nemsokára én leszek a tanár és ő lesz a diák.
Zach méltó utóda Tarzannak és Krokodil Dundee-nak.
Egyedi és merész, szókimondóan erotikus, mégsem közönséges regény, mely a történetmesélésben is tud újat nyújtani.


2.  J. K. Rowling - Az ​Ickabog

Fülszöveg:
Akkora, ​mint két ló. A szeme tűzgolyó. A karmai borotvaélesek. Vigyázz, mert jön az Ickabog… Duskáldia egykor a világ legboldogabb országa volt. Bővelkedett aranyban, egy pompázatos bajszú király uralkodott rajta, és olyan fenséges kolbászok, sajtok és sütemények készültek városaiban, hogy aki csak megkóstolta őket, táncra perdült örömében! Birodalomszerte minden szép és jó volt, kivéve a ködös északi részt, Lápföldét, ahol egy régi rege szerint a szörnyűséges Ickabog tanyázott. Minden épeszű ember tudta, hogy az Ickabog csak legenda, rossz gyerekek ijesztgetésére való. De a legendáknak megvan az a furcsa tulajdonságuk, hogy néha önálló életre kelnek… Vajon egy mendemonda megbuktathatja a közkedvelt királyt, és térdre kényszerítheti az országát? Annyi biztos, hogy két bátor gyerek olyan kalandba sodródik miatta, amire maguktól sose vállalkoztak volna. A világ egyik legkiválóbb elbeszélőjének sajátos hangulatú meséjét a szereplők színes tárháza és a fantáziadús cselekmény teszi minden korosztály számára feledhetetlen olvasmánnyá.

Megjegyzések

  1. Szia, ez a könyv megvan nekem, ha szeretnéd?...🙂
    Sawyer Bennett A Vadember

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Hajni!

      Köszönöm szépen, de már megvettem én is. ;)

      Törlés
  2. Nincs mit, akkor Te már túl vagy az élményen, én még egy kicsit várok, hogy elolvassam, szeretem az erotikus könyveket, de ahogy a kritikákat olvastam, ebben túl sok van, ami nem biztos hogy baj, csak kell hozzá egy bizonyos hangulat, hogy sok oldalon keresztül, néha a történet rovására, ezt olvasd🙂

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Hajni!

      Az biztos, hogy rengeteg erotikus jelenet van benne, meg szókimondás ezerrel, ami már-már arcpirító és abban is igazad van: kell bizonyos hangulatnak lennie, hogy nekiláss. ;)

      Azért jó olvasást kívánok.

      Törlés

Megjegyzés küldése