Fall Fest 2020 - 3. rész: Őszi dekoráció a szobámban

 Sziasztok! :)

   A legutóbbi Őszi Fesztivál bejegyzésemben már említettem nektek, hogy idén jóval hamarabb elkészültem az őszi dekorációval, mint mondjuk tavaly és persze lefényképeztem, így most megmutatom nektek, hogy idén nálam milyen lett az őszre és a Halloweenre való ráhangolódás.

   Kreatív sarok: Őszi dekoráció az otthonomban - 2019 ezen a linken nézhetitek meg a tavalyi dekorációt, amiből egyébként sok mindent meghagytam idénre is, hiszen ami már jól bevált, azon nem igazán szeretek változtatni, így ez a cikk most egyben Kreatív és kézműves sarok bejegyzés is.

  Most pedig jöjjenek a képek:

1. Világítós, őszi virág és őszi koszorú:
   Ledes fényeket tettem erre a cserepes művirágra, ami esténként kitűnő hangultatot ad, mellette pedig ott van ez a tobozokból, levelekből, tökökből, makkokból, búzából és egyéb őszi termésekből font koszorú, amit Szegeden vettem a Mömaxban.




2. Egy kosárnyi őszi termés, valamint őszies stílusú illatgyertya, tököcske és két csodaszép Dönci
   A kosárnyi őszi termés már tavalyról is ismerős lehet, ezen a kompozíción most sem változtattam.
   Itthon volt már ilyen fonott kis kosaram és miután megtaláltam, gyorsan elmentem a parkba majd szedtem jó sok gesztenyét, valamint annak szúrós gubacsát.
   Ezeket aztán szépen elrendeztem és tettem hozzájuk - szintén 200 Ft - a kézművesboltban vásárolt őszi leveleket.
   Ezek mellé tettem dísznek szintén tavalyról az illatgyertyát, valamint a műtököt, de újdonság a két Halloween tököt formázó mécsestartó, akik a Dönci Gang nevet kapták. Ezeket a Pepcoban vásároltam. 




3. Világló Dönci, Hoo, a szellem, Dönci Jr. és az eredeti Dönci, valamint egy őszies fa:
   A Ledes Dönci, még tavalyról a Penny kínálatából, mellette egy vadonatúj Dönci Jr., Hoo, a szellem és az eredeti, tavalyi Dönci. Mind-mind mécsestartók és egyszerűen imádom őket. Szintén a Pepcoban szeretem be mindet.
   A Halloween témájú mécsestartók közös neve a: Tökös Banda lett. :) Igen, tudom, hogy gyerekes, de szeretek nevet adni ezeknek a díszeknek.
   Az őszies fa, szintén tavalyról, aminek most nem szelídgesztenye gubacsokkal díszítettem az alját, hanem fenyőtobozokkal.




4. Őszies falevelekkel beszőtt gömbfüzérek és Halloween füzér:
   A Pepcoban vásárolt lilás és barnás színű gömbfüzéreket olyan őszies levelekkel futattam be, amiket madzagokra fűztem fel.
   Melléjük pedig felaggattam azt - szintén tavalyról megmaradt - Halloween füzért, amin szellem, boszorkányok, denevérek és tököcskék csüngenek.




5. Falevelek és lepkék az ajtón:
   A megmaradt dekor falveleket és két narancssárga lepkét pedig felragasztottam a szobám bejáratához, így megteremtve már a küszöbön is az őszies hangulatot. 


6. A fények este:
   Azt hiszem, hogy a mécsesek lángjai és a Ledes fények mindenképpen önmagukért beszélnek. :)

Megjegyzések