Az én könyvesnaplóm kihívás 2022/2023 - 1. rész - Tavasz

 Sziasztok! :)

   Pár hete volt már szó Az én könyvesnaplóm kihívás 2022/2023 - 0. rész című bejegyzésben, hogy egy éves kihívást teljesítek.

   Most a 2022-es évem komplett Tavaszát mutatom be nektek egy kicsit részletesebben Az én könyvesnaplómon keresztül.

   Bocsi, de kimondottan csúnyán írok és van egy kis diszgráfiám is.

   Nézzétek:

A napló egy cseles kis játékkal kezdődik, ahol igazából gondolj bármilyen számra, mindig a 9-es, az olvasás, mint neked való hobbi jön ki, de azért még bejelöltem pár dolgot, amik érdekelnek és amiket szeretek csinálni. ;)


A bevezető részhez tartozik még egy Könyvek és én nevű Book Tag, ami a legnagyobb kedvenceidről tesz fel érdekes kérdéseket.


A Könyvek és én Book Tag még a harmadik oldalon is folytatódik, valamint megtalálható pár könyvekkel és olvasással kapcsolatos vicc.

A Tavasz maga ténylegesen az első rózsaszín lapszélű oldalon kezdődik, méghozzá egy Könyvajánlat tavaszra listával és egy Tavaszi könyves kihívással.
   Idén az öt Tavaszi könyves kihívásból hármat sikerült teljesítenem.
   Olvastam egy könyvet a fűben heverészve, olvastam egy könyvet egy külföldi női szerzőtől és olvastam egy könyvet, aminek a címében egy női név szerepelt.


Minden évszak 12 könyvet foglal magába, így érdemes jól beosztani és azokat a könyveket beleírni, amik valóban tetszettek vagy valamiért nagyon különlegesnek bizonyultak. Az első ilyen tavaszi könyvem a Papírhattyú volt.


Az utolsó pedig a Hét Számlap rejtélye.
   További bekerült kötetek:
 A kastély szelleme, A nővérek átka, A világítótorony legendája, A fülemüleerdő titka, a Fékezhetetlen vágy, A bástya, Az örökség ára, a Pókháló és A csókod ára.


A tavaszi levezető feladat pedig egy Könyves önismereti játék, ami több oldalon keresztül tart, de személyes okokból csak az elsőt teszem közzé. ;) 

Megjegyzések