Könyvek, amiket már nagyon várok - 38. rész

 Sziasztok! :)

   Érkezem pár új könyv megjelenésével. 
   Ezeket már nagyon várom és gondolom nem vagyok vele egyedül. ;)

    Íme a lista:

1. Rachel Smythe - Olümposzi história 3. - A Lore Olympus – Olümposzi história sorozat harmadik kötete
Fülszöveg:
„Természetes, ​hogy a király kíváncsi a leendő királynéra…”
Egész Olümposz – és az Alvilág is – a halál istenéről és Démétér tündéri lányáról beszél. A románcról szóló pletykák ellenére azonban Hádésznek és Perszephonénak egyaránt megvan a maga gondja.
Perszephoné azóta, hogy Olümposzba érkezett, tökéletes hajadon istennőként próbál viselkedni, de a vele szemben támasztott elvárások nem férnek össze a Hádész iránti vonzalmával. Apollón támadása után a lány attól fél, nem lesz többé képes elrejteni sem a fájdalmát, sem a szeretetét.
Míg Perszephoné a jövője miatt aggódik, Hádészt a múltja kísérti, és visszasüllyed Minthe mérgező ölelésébe. Hádészt és Perszephonét családjuk, barátaik és ellenségeik is afelé hajtják, hogy tagadják meg vágyaikat, de a vonzás közöttük túl erős. Sőt, sorsszerű.
Az Eisner-díjra jelölt webképregény a görög panteont egy rendkívül szellemes és romantikus képregényben repíti el a modern korba.
A harmadik kötet a Webtoon első számú képregényének, a Lore Olympusnak az 50-75. fejezeteit tartalmazza.


2. L. J. Shen - Mennyei ​kísértés
Fülszöveg:
Könnyűnek ​kellett volna lennie.
Nekem pénzre volt szükségem, neki pedig egy bébiszitterre, aki megakadályozza, hogy végleg elmerüljön a kokain mámorában. Kifejezetten neki választottak ki engem. Felelősségteljes, optimista, együttérző és ártatlan.
Az a legrosszabb, hogy lehetett volna ennél több eszem.
Alex Winslow, a brit rocksztár, a sorozatos szívtipró, a whiskeybarna szemű Casanova. „Csak ne kerülj a bőrdzsekis ördög közelébe! Felfal, aztán félredob.”
Tudod, mi lett? Nem hallgattam az intésre! Aláírtam a szerződést. Világ körüli turné, három hónap, négy kontinens, száz fellépés. Megannyi izgató pillanat.
A nevem Indigo Bellamy, és eladtam a lelkem egy tetovált istennek. A gond csak az, hogy a lelkem nem volt elég Alexnek. Elvette a testemet is. Majd a szívemet. Végül mindenemet.
L. J. Shen, az Amazon, a USA Today és a Washington Post bestsellerszerzője a rivaldafénybe csábít minket, azonban a hírnévnek megvannak az árnyoldalai is. Egy viszont biztos, a szerelem a legsötétebb időket is túlragyogja, akár egy csillag.


3. Ali Hazelwood - Eszméletlen ​szerelem
Fülszöveg:
Mint ​egy bosszúálló, lila hajú jedi, aki egyensúlyt hoz a férfiak uralta univerzumba, Bee Königswasser egyetlen egyszerű elvet követ az életében: mit tenne Marie Curie? Ha a NASA felajánlaná neki egy neuromérnöki projekt vezetését – ami egy valóra vált álom számára –, miután csak morzsák jutottak neki a tudományos világban, Marie kérdés nélkül igent mondana. Csakhogy a modern fizika anyjának sosem kellett osztoznia a vezetésen Levi Warddal.
Jó, persze, Levi vonzó a maga magas, sötét hajú, metsző tekintetű módján. És erős karjaival romantikus hősként megmenti Bee-t, amikor a lány véletlenül szorult helyzetbe kerül a laborban töltött első napján. De már évekkel ezelőtt, még a doktori iskolában teljesen világossá tette, hogy mit érez Bee iránt.
És most Bee felszerelése nem érkezik meg, a kollégák levegőnek nézik, és a lány úgy érzi, hogy a karrierje megint megfeneklik. Talán a nyakszirti lebenye játszadozik vele, de Bee esküdni merne, hogy Levi lassan a szövetségesévé válik, támogatja az ötleteit… és felfalja a szemeivel.

Megjegyzések