Könyvek, amiket már nagyon várok - 44. rész

 Sziasztok! :)

   Újabb izgalmas, nagyon várt megjelenésekkel érkezem, amik ha minden igaz, még ebben a hónapban, azaz augusztusban mind-mind meg fognak jelenni, kivéve amelyik mégsem. ;)
   Ti várjátok már őket?

   Íme a lista:

1. S. J. Bennett - A ​három kutya problémája - Az Őfelsége II. Erzsébet nyomoz sorozat második kötete
Fülszöveg:
Bűntény a Buckingham-palotában – olykor egy királynő szeme kell ahhoz, hogy meglássuk az összefüggéseket…
II. Erzsébet királynő nehéz helyzetben van. Nem elég, hogy az Egyesült Királyság népét megosztja a brexitszavazás, a palota úszómedencéje mellett holtan találják a személyzet egyik tagját. Vajon tragikus baleset történt, ahogy a rendőrség gondolja? Vagy valami sokkal baljósabb dolog áll a háttérben?
Miközben őfelsége válaszokat keres, megbízható asszisztense, Rozie egy értékes festmény nyomába ered, amely egykor a királynő hálószobája előtt lógott. Ám amikor Rozie egy fenyegető, névtelen levelet kap, a királynő már tudja, hogy sötét erők munkálkodnak – ráadásul túlságosan is közel az otthonához…


2. Anders de la Motte és Måns Nilsson - Végzetes ​ajánlat - Az Österleni gyilkosságok sorozat második része
Fülszöveg:
Az idilli Österlenben hétágra süt a nap. Ám amikor a nagy eseménynek számító vásáron holtan találnak egy hírhedt régiségkereskedőt, mindenkinek meghűl az ereiben a vér.
Hamarosan kiderül, hogy egy valószínűleg felbecsülhetetlen értékű műtárgynak is lába kélt. Peter Vinston felügyelő a szabadságát megszakítva azonnal akcióba lendül az ambiciózus helyi rendőrrel, Tove Espinggel az oldalán. Nem könnyíti meg a helyzetüket, hogy Gärsnäs kastélyában tévés forgatásra készülnek, és a környéken nyüzsögnek az érdeklődők. Minél több szálat göngyölít fel a furcsa páros, annál több kérdéssel találja szemben magát.
Az Österleni gyilkosságok című sorozat fordulatokban és humorban bővelkedő második kötetében a legnagyobb hőségben is háromrészes öltönyt viselő Vinston és a csetlő-botló, de felettébb éles eszű Esping újabb sötét bűntények nyomába ered.


3. Gillian McAllister - Rosszkor, ​rossz helyen
Fülszöveg:
Későre jár, a fiadat várod.
Megpillantod: épp beszélget valakivel. Aztán nem hiszel a szemednek: szórakoztató és életvidám tini fiad váratlanul leszúrja az idegent.
Nem tudod, kit döfött le. Nem tudod, miért történt. Csak annyival vagy tisztában, hogy fiadat gyilkossággal vádolják. Jövője már az előtt véget ért, hogy elkezdődhetett volna.
Összetörten dőlsz az ágyba aznap éjszaka. Ám reggel, amikor kinyitod a szemed… más napra ébredsz. A gyilkosság előtti napra. És ez így megy tovább…
Valahol a múltban ott rejtőzik a válasz – a gyilkosság oka.
És kaptál egy esélyt, hogy megakadályozd…
Gillian McAllister lélegzetelállító könyve az elmúlt évek egyik legnagyobb könyvsikere, amelyet kritikusok hada és olvasók százezrei választottak 2022 legjobb thrillerének.

Megjegyzések