Könyvek, amiket már nagyon várok - 8. rész

Sziasztok! :)

   A legutóbbi ilyen témájú bejegyzésnél ígértem nektek, hogy hamarosan hozom a folytatást.
Ez a pillanat, éppen most érkezett el. :)

   Az előző - Könyvhét 2018. - Könyvek, amiket már nagyon várok bejegyzést itt tudjátok megnézni, elolvasni.

   Ti melyik nap terveztek  kilátogatni a Könyvhétre? Várjátok már? Van konkrét vásárlási célotok vagy csak sodródtok az árral?

   Íme a tervezett listám második felvonása:


1. Ryan Graudin: Az idő gyermeke

Várható megjelenés 2018. június 7. volt, de a kiadó azt válaszolta a legutóbbi levelemre, hogy a kötet sajnos csak a Könyvhét utáni napokban fog megjelenni. :(

Fülszöveg:
Mivel XXIV. századi időutazó anyától és ókori gladiátor apától született az időn kívül, Farway Gaius McCarthy egész léte dacol a természet törvényeivel. Álma, hogy ő is időutazó lehessen, de mivel megbukik a záróvizsgán, be kell érnie a kapitánysággal egy kalózhajón, amely a feketepiacra szánt kincseket rabolja össze a múltból. Egyik szabványos bevetésükön, a süllyedő Titanicon találkozik az Eliot nevű titokzatos lánnyal, aki mintha mindig előtte járna egy lépéssel, és drámai titkokat őriz, amelyek az első perctől meghatározzák Far életét. Eliot, aki tudja, hogy a történelem nem olyan változtathatatlan, mint amilyennek látszik, őrült vágtába kezd Farway-jel és legénységével az időn át, hogy helyrehozzanak bizonyos dolgokat, amíg még van idő.


2. Colleen Hoover - Csúf szerelem

Várható megjelenés 2018. június 6.
Már elő is rendeltem...

Fülszöveg:
Ha meg akarod szegni a szabályokat, készülj fel rá, hogy összetörik a szíved. 
Amikor Tate Collins találkozik Miles Archer pilótával, tudja, hogy ez nem szerelem első látásra, sőt, még barátságnak is kevés. Az egyetlen, ami összeköti őket, a tagadhatatlan, kölcsönös fizikai vonzalom. Amikor a vágyaik felszínre törnek, rájönnek, hogy tökéletes párt alkotnak. A férfi nem akar szerelmet, a nőnek pedig nincs ideje rá, így nem marad más, csak a szex. A kapcsolatuk meglepően jól működik, amíg Tate betartja Miles két szabályát: 
Ne kérdezz a múltról! 
Ne várj semmit a jövőtől! 
Eleinte úgy tűnik, tudják kezelni a helyzetet, de aztán gyorsan ráébrednek, hogy semmi sem olyan egyszerű, mint hitték. A szív érzelmekkel telik meg. Az ígéretet megszegik. A szabályok összekuszálódnak. A szerelem csúf fordulatot vesz. 
Az őszinte szerelem, a testi vágy és titokzatos múlt örök harcának története. 
Vesd bele magad!


3. Laini Taylor: A ​különös álmodozó - A különös álmodozó sorozat? első kötete

Várható megjelenés: 2018. június 7.
A kötet már előrendelhető.

Fülszöveg:
Lazlo Strange egy szerzetesek között élő árva. Egy Weep nevű elveszett városról álmodozik, melyről azonban senki sem tudja, hogy valóban létezik-e, és merre keressék. Mindenki csak nevet rajta, mondván, hogy álomvilágban él.
Egyik nap mesebeli lények érkeznek városukba. Tudósokat toboroznak, akik segíthetnek a rég elfeledett Weep nevű városon. Kétszáz évvel ezelőtt ugyanis istenek jöttek városukba, és egy különleges anyagból egy lebegő citadellát húztak fel. Hosszú időn át elrabolták Weep városának fiataljait, hogy szolgálják őket, és segítsenek újabb istenek nemzésében. Lazlo legnagyobb álma így teljesül. Beáll az utazók sorába, hogy segítsen Weep lakóin.


4. Laurelin Paige - Chandler - A Fixed trilógia második kiegészítő kötete

Várható megjelenés: 2018. június 6.
A kötet már előrendelhető.

Fülszöveg:
Jó vagyok az irodában tárgyalás közben, de még jobb vagyok a hálószobában. Sokkal jobb. Már az első találkozáskor lekerül a bugyi bármelyik nőről, akit falrengető orgazmusban részesítek, mielőtt beteszem a taxiba. Vagy akár három orgazmusban is. De többet nem kap, mert még tervezgetni kezdi a jövőt. Az nem nekem való. 
Legalábbis eddig nem volt nekem való. 
Genevieve Fasbenderig. Öt éve ő az első nő, akivel egy egész éjszakát szeretnék eltölteni. És ő az első nő, aki azt mondta nekem, hogy nem én vagyok számára az ideális, akárhányszor elégítem is ki. Ez a nő rámenős, merész és pokolian makacs, és nagyon magasra teszi a mércét. 
De Genevieve Fasbender még nem tudja, mi vár rá…

Megjegyzések