Könyvek, amiket már nagyon várok - 33. rész

 Sziasztok! :)

   Szépen-lassan gyűjtöm a késő nyári, ősz eleji, akár talán téli? megjelenéseket, így ezekből hoztam most egy kisebb ízelítőt, hiszen pár kötet már most felkeltette az érdeklődésemet.

   Tudjátok, hogy ahol lesz majd később magyar borító, ott ki fogom cserélni a képet. ;)

   Íme a lista:

1. Holly Jackson - Jó ​kislányok, rossz viszonyok - A Jó kislányok kézikönyve gyilkossághoz trilógia második része
Fülszöveg:
A Jó kislányok kézikönyve gyilkossághoz szerzőjének legújabb sikerkönyve
Valaki eltűnt.Senki sem beszél.
De MINDENKI figyel…
Pip Fitz-Amobi felhagyott a nyomozással. A tavaly megoldott gyilkossági ügyet feldolgozó bűnügyi podcast óriási népszerűségre tett szert. Pip mégis váltig állítja, hogy nyomozó napjainak vége.
Amikor azonban eltűnik egy közeli barátja, a rendőrség a kisujját se mozdítja, így kénytelen újra akcióba lendülni. Ha a zsaruk nem nyomoznak, megteszi Pip; ám a kisváros minden sötét titka újabb kérdéseket vet fel. Vajon Pip megtalálja a válaszokat, mielőtt kifut az időből?


2. Luanne G. Smith - A szőlő boszorkánya - A szőlő boszorkánya sorozat első kötete
Fülszöveg:
Sose ​átkozz meg boszorkányt!
A Château Renard szőlőültetvény évszázadokon át a szőlő boszorkányainak tehetségétől függött, akiknek bűbája létrehozta a völgy világhírű borát.
Ám miután átkot szórtak rá, sorcière Elena Boureanu elvesztette képességét. Most, hogy megtörte az átkot, ami egy mocsár sekély vizébe kényszerítette, és legyengítette varázserejét, Elena küszködik, hogy visszatérjen korábbi életébe. Időközben azonban öröksége – a szőlészet – egy jóképű idegen tulajdonába került.
Jean-Paul Martel csak és kizárólag a tudományra esküszik. Elutasítja a babonát, és távol áll tőle a helybeliek hite a boszorkányokban. Elena viszont járatos a bűbájban, és tudja, hogy a szőlészet hemzseg a rontástól. Hogy maradhasson, és meggyógyítsa a szőlőültetvényt, titkolnia kell valódi kilétét és a bosszúszomjas terveit is az ellen a személy ellen, aki ellopott hét évet az életéből. Nem nyugszik, amíg szembe nem száll a gonosz erőkkel, amik őt, Jean-Pault és a szőlőboszorkányok ősi örökségét fenyegetik Chanceux Valley dimbes-dombos vidékén.
Hagyd, hogy elvarázsoljon!


3. Katee Robert - Alvilági ​szerelem - A Sötét Olümposz sorozat első része
Fülszöveg:
Csak ​egy legendának kellett volna lennie. De attól a pillanattól kezdve, hogy átkeltem a Styx folyón és a sötét varázslata alá kerültem …egyszerűen az enyém lett.
A társaság kedvence, Persephoné Dimitriou azt tervezi, hogy elmenekül Olympus ultramodern városából, és új életet kezd, távol a Tizenhárom Ház alattomos politikájától. Ám mindezt elveszíti, amikor tudta nélkül az anyja eljegyzi Zeusszal, a csillogó városuk sötét homlokzata mögött álló veszélyes hatalommal. Mivel nem maradt más választása, Persephoné a tiltott alvilágba menekül, és ördögi alkut köt egy férfival, akiről egykor azt hitte, hogy csak egy legenda… egy férfival, aki egy olyan világba vezeti be, amelynek létezéséről sem tudott. Hádész az árnyak között töltötte az életét, és esze ágában sincs a kilépni a fényre. De amikor rájön, hogy Perszephoné által legalább részben beteljesítheti a rég vágyott bosszút, úgy dönt, hogy segít neki – de nem ingyen… Az együtt öltött lélegzetelállító éjszakák során azonban Hádész egyre jobban rákap a lány ízére, és magával az Olümposszal is háborút vívna, hogy közel tartsa magához…
Hádész és Perszephoné történetének modern újragondolása, amely éppoly bűnös, mint amennyire édes.


4. Colleen Hoover - Layla 

Fülszöveg:
Leeds ​azóta tudja, hogy Laylával fogja leélni az életet, hogy először találkoztak. De aztán jött a támadás.
Layla heteket töltött a kórházban, harcolni kellett az életéért, és bár testileg rendbe jött, az érzelmi és mentális sebek annyira megváltoztatták, hogy Leeds szinte fel sem ismeri benne a nőt, akibe beleszeretett.
A férfi helyre akarja hozni a kapcsolatukat, ezért elviszi Laylát a kis szállóba, ahol először találkoztak. Itt azonban a nő viselkedése különös, bizarr módon megváltozik. És ez csak egy a számos megmagyarázhatatlan esemény közül…
Leeds egyre távolabb sodródik Laylától, és Willow mellett talál vigaszra, aki szintén a szálló lakója, és akivel könnyen tudnak kapcsolódni. Leeds érdeklődése Willow iránt egyre nő, és azzal, hogy segíteni akar neki válaszokat találni, egyre kevésbé tartja szem előtt Layla jóllétét.
Leeds hamarosan rájön, hogy választania kell, mert mindkettőjüknek nem tud segíteni. De ha rosszul választ, az mindhármukra nézve végzetes következményekkel járhat…

Megjegyzések