Fall Fest 2022 - 6. rész: Őszi kézműves vásár képekben

 Sziasztok! :)

   Múlt héten nálunk Medgyesegyházán Búcsút rendeztek és a Medgyesegyházi Napokat, melynek keretein belül a szervezők feldíszítették a város főterét mindenféle jópofa őszi-kreatív dísszel. Ezekről majd egy külön bejegyzéssel fogok jönni, akárcsak tavaly.
   Koncerteket rendeztek, főző- és sütiversenyeket, házi pálinkákat díjaztak. 

   Voltak hinták és az utolsó napon, vasárnap, kézműves vásár - III. Kredenc kézműves termékek bemutatója - a parkban, valamint egyéb kirakodóvásár/édesség vásár és a többi.

   Külön kiemelném a kétegyázi származású Popucza Ninetta: Lumeni elnevezésű standját, ahol csodaszép, igényes, letisztult és mesés illatú szójaviasz gyertyákat, illetve mécseseket és illatviaszokat lehetett vásárolni. :)
   Ninetta és a másik hölgy, mindketten segítőkészek és kedvesek voltak, minden kérdésemre válaszoltak, kiemelten hozzájárultak, hogy fényképeket készítsek a termékekről, ráadásul Ninetta elmondta, hogy hamarosan fakanócos gyertyák is kaphatóak lesznek. 
   Ezek ugye arról híresek, hogy még hangulatosabb az égésük, hiszen a ropogó tűz hangulatát/hangját idézik meg.

   A vásárról hozok most sok-sok képet:


Nekem legjobban a karamellás illatú, üvegcsés illatviaszok tetszettek, de voltak többféle változatban, formában és illatban.

A Lumeni standja őszies termékekkel. (1)

(2)


















Megjegyzések