Könyvek, amiket már nagyon várok - 34. rész

 Sziasztok! :)

   Újabb késő őszi és tél eleji megjelenésekkel érkezem, ezekből hozok most egy kisebb ízelítőt, hiszen pár kötet már most felkeltette az érdeklődésemet.
   Tudjátok, hogy ahol lesz majd később magyar borító, ott ki fogom cserélni a képet. ;)

   Íme:

1. Rachel Burton - Könyvesbolti ​karácsony
Fülszöveg:
Egy hóvihar. Egy idegen. Egy szikra. A tökéletes szerelmi történet kezdete… vagy mégsem?
A könyvesboltot vezető Megan Taylor tudja, hogy az élet néha igencsak zűrös és bonyolult. A fiatalon özveggyé lett nő számára az elmúlt néhány év kétséget sem hagyott efelől. A festői Yorkba költözött, hogy új életet kezdjen, de csak még inkább elzárkózott a világ elől.
Úgy tűnik azonban, a díjnyertes író, Xander Stone megadja számára a kezdő lökést. Szó szerint. Egy élelmiszerboltban ugyanis egyenesen a bokájára tolja a bevásárlókocsiját, majd később nem átallja Megan könyves ízlését kritizálni. A nő szívesen helyretenné ezt az arrogáns, gőgös – és őrülten szexi – idegent, ám kiderül, épp az ő könyvesboltjában tartja majd az új könyve bemutatóját még karácsony előtt.
Megan már épp előmerészkedne a csigaházából, hogy ismét megtanulja élvezni az életet, amikor kiderül: az újbóli szerelembe esés nem egészen úgy alakul, mint a könyvek lapjain.


2. Georgia Le Carre - Nem vagyok a tulajdonod 1. - Az orosz maffiafőnök trilógia első kötete
Fülszöveg:
Zane
Minden ​anya azért imádkozik, hogy a lánya soha ne akadjon össze egy magamfajta férfival.
Kőszívű vagyok, könyörtelen maffiafőnök és kegyetlen gyilkos.
Még nem találkoztam olyan nővel, aki a kielégítésemen túl lekötötte volna a figyelmemet.
Dahlia Fury-ig.
Egyedül ő más. Úgy sétált be az életembe, mint egy védtelen bárány kerül a farkas útjába.
Amint összepillantottunk, én kemény lettem. Muszáj volt őt megszereznem. De soha nem gondoltam, hogy olyan lesz, mint valami drog. Amire újra meg újra vágyom.
Úgy serceg közöttünk a levegő, mint amilyet én még nem tapasztaltam, és bármikor látom, minden porcikáját fel akarom falni.
Én kötöttem ki a megállapodásunk feltételeit (egy hónap), de minden alkalommal, amikor magamévá teszem, mint egy átkozott függő, újabb adagra van szükségem…
Dahlia
Menni fog. Ez csak egy egyszerű svádmasszázs”, könyörgött a barátnőm. A megérzésemre kellett volna hallgatnom. Nem lett volna szabad elmennem, de nem hallgattam, így egyedül találtam magam egy szobában a megtestesített alfahímmel, egy szexi, befolyásos maffiafőnökkel, akinek a rideg tekintetétől meghűl a vér az ereimben.
A legmegdöbbentőbb módon vette irányítása alá a testemet. Elveszítettem miatta az önuralmamat. Lélekszakadva menekültem el tőle, de sosem felejtettem el.
Majd valami elképzelhetetlen történik, és csak a jégszívű ragadozó tud segíteni.Belemegy, de… semmi sincs ingyen.
Most a londoni villájában élek arra várva, hogy magához rendeljen, megérintsen, felizgasson és kielégítsen.
Úgy, ahogy csak az én orosz fenevadam tud…


3. Georgia Le Carre - Nem vagyok a tulajdonod 2. - Az orosz maffiafőnök trilógia második kötete
Fülszöveg:
Dahlia
A ​szexi orosz, Zane elrabolta a szívemet, de az övé érintetlen maradt.
Nem tudtam, hogy léteznek ilyen férfiak mint ő, arról nem beszélve, hogy része leszek az életének. Egy férfi, akinek a puszta jelenlététől úgy dübörög a szívem, mint egy francos dob. Ő tehet arról az őrületről, amivé az életem vált.
Minél többet vagyunk együtt, annál jobban vágyik rá a szívem és lelkem.
Olga azt mondja, hogy én vagyok számára az igazi, ha megtanulok repülni.
Most mindennap egyetlen gondolattal ébredek.
Repülj, Dahlia, repülj!
Zane
Dahlia Fury volt a tökéletes játék. Gyönyörű, pimasz, szexi.
Arra gondoltam, hogy a testébe feledkezhetek. Arra nem számítottam, hogy édes nektárjának íze kábítószerré válik az ereimben.
Most keményen küzdök, hogy megőrizzem az irányítást.
Fogalma sincs, hogy semmire nem vágyom jobban, mint vele lenni. Fényt hozott a sötétségbe, és olyan életkedvet érzek miatta, mint még soha.
Azt mondja, hogy kiszállhatok a bűnözésből, és akárki lehetek. Talán igaza van. Talán csak egy okra van szükségem.
Talán ez az ok ő.


4. Scarlett St. Clair - A ​sötétség érintése - A Hades és Persephone sorozat első kötete
Fülszöveg:
Persephone csak névleg a Tavasz Istennője. Az igazság az, hogy a virágok kislánykora óta elhalnak az érintése alatt. Új-Athénba költözése után abban reménykedik, hogy feltűnés nélkül vegyülhet el az emberek között halandó újságírónak álcázva magát.
Hades, a Halál Istene egy szerencsejáték-birodalmat épített fel a halandó világban, a szóbeszédek szerint pedig a lehetetlen fogadásokat kedveli a legjobban.
Miután véletlenül összetalálkozik Hadesszal, Persephone rádöbben, hogy alkut kötött a Halál Istenével. Az alku feltételeit pedig lehetetlen teljesítenie: életet kell teremtenie az Alvilágban, ellenkező esetben elveszíti a szabadságát.
Az alku azonban nem csak arra világít rá, hogy Persephone egy bukott istennő. Miközben ugyanis igyekszik elhinteni szabadságának magjait, egyre jobban beleszeret a Halál Istenébe – ez pedig tiltott.


5. Jennifer L. Armentrout - A legfényesebb éjszaka - Az Originek sorozat harmadik kötete
Fülszöveg:
Menekülni kényszerült, és a hármas zónában rejtőzött el, de tudja, ha nem tanulja meg uralni a képességeit, akkor veszélyt jelent nemcsak az ott élő közösség minden tagjára, hanem a jóképű, rendkívüli természetfeletti erővel bíró Lucra is, aki bármit megtenne a lány biztonságáért. Ha kell, hazudik, alkudozik, könyörög, gyilkol.
Vannak azonban olyan titkok, amelyekről még Luc sem tud, és ahogy Evie egyre jobban megismeri a képességeit, Luc tettei pusztító következményekkel járnak.

Megjegyzések