Az én könyvesnaplóm kihívás 2023/2024 - 1. rész - Tavasz

 Sziasztok! :)

   Pár hete volt már szó Az én könyvesnaplóm kihívás 2023/2024 - 0. rész című bejegyzésben, hogy újfent egy éves kihívást teljesítek.

   Most a 2023-as évem komplett Tavaszát mutatom be nektek egy kicsit részletesebben Az én könyvesnaplómon keresztül.

    Bocsi, de kimondottan csúnyán írok és van egy kis diszgráfiám is.

    Nézzétek:

A Tavasz nagyon jól indult, mert összesen 5 könyvet avattam új Kedvencemmé, ami nálam nagy szó, főleg, hogy az év elején még igen kemény olvasási válságom is volt. :(


A Tavasz maga ténylegesen az első rózsaszín lapszélű oldalon kezdődik, méghozzá a Tavaszi könyves kihívással.
   Idén az öt Tavaszi könyves kihívásból mind az ötöt sikerült teljesítenem. :)
   Olvastam egy könyvet a fűben heverészve, olvastam egy könyvet egy külföldi női szerzőtől és magyar női szerzőtől, olvastam egy könyvet, aminek a címében egy női név szerepelt, valamint egy olyan kötetet, aminek a címében egy kérdés szerepelt.


Idén ez az évszak 11 könyvet foglalt magába, így érdemes jól beosztani és azokat a könyveket beleírni, amik valóban tetszettek vagy valamiért nagyon különlegesnek bizonyultak. Az első ilyen tavaszi könyvem a Mintha gonoszok volnánk volt.


     Az utolsó pedig a Véletlenül Amy.
   További bekerült kötetek: A titkos kert, Az utolsó szeánsz, Az elveszett titkok kertje, A ragyogó, Hova tűnt Miss Bell?, Egy kis arzént a teába?, A szanatórium, A pihenőhely és a Mr. Téves Szám.
   Nem volt már hely sajnos, de ha lett volna, akkor biztos bekerül A sötétség érintése, a Ments meg örökre!, a Kutyaélet és a Vakfolt.

Megjegyzések