Könyvek, amiket már nagyon várok - 53. rész

 Sziasztok! :)
 
   Érkezem jó sok ígéretesnek tűnő kötettel, amik most kerültek rá a radaromra és amiket már nagyon várok.
   Amikor majd később lesznek magyar borítók, mindenképpen cserélni fogom.

   Íme a lista:

1. Rebecca Ross - Isteni riválisok - Letters of Enchantment első kötet
Fülszöveg:
Két fiatal rivális szerelemre talál egy mágikus kapcsolaton keresztül, és szembe kell nézniük a pokol bugyraival egy istenek közötti háború viharában, hogy örökre megpecsételhessék a sorsukat.
Évszázadokig tartó álmukból felébredve az istenek ismét háborúznak. De a tizennyolc éves Iris Winnow csak a családját próbálja egyben tartani. Az anyja függőségével küzd, míg a bátyja eltűnt a fronton. Iris legjobb reménye, hogy megszerzi rovatvezetői előléptetést az Oath Gazette-nél.
Hogy megbirkózzon aggodalmaival, Iris leveleket ír a testvérének, majd becsúsztatja őket a szekrényének ajtaja alatt, ahonnan eltűnnek – és egyenesen Roman Kitt, a rideg, de jóképű vetélytársának kezébe kerülnek. Amikor névtelenül visszaír Irisnek, kettejük között olyan kapcsolat alakul ki, ami elkíséri a lányt egészen a testvéréért, az emberiség jövőjéért és a szerelemért vívott háború csatájának első soráig.


2. Zoe Aarsen - Hideg, mint a márvány - A Könnyű, mint a pehely trilógia második kötete
Fülszöveg:
Mikor ​McKenna visszatér Willow-ba, három dologban biztos:
1. Kudarcot vallott. Mindazok után, hogy elveszítették Oliviát és Candace-t Violet halálos „Könnyű, mint a pehely” játéka miatt, és hogy oly sok mindent feladtak az új lány hatalmának elvételéért, Violet még mindig halálos jóslatokat osztogat.
2. Kísértik. Legalábbis szellemek lépnek kapcsolatba vele az elméjén keresztül, látszólag jó szándékkal. De megbízhat-e bennük?
3. Még több ember fog meghalni. Köztük Mischa, hacsak McKenna nem talál módot az átok megtörésére egyszer s mindenkorra…
Egy okkult szakértő útmutatásai alapján, Trey meg Henry segítségével McKenna Violet hatalmának végleges megtörését tűzi ki célul, eközben pedig a saját újonnan felfedezett képességeiről is egyre többet tud meg. Azonban ahogy titkok és eltemetett igazságok sokasága kerül napvilágra, egyvalami világossá válik: a hűségük is próbára tétetik az idővel futott verseny során. Mischa és sokak élete pedig csak egy hajszálon függ, és az átkot csak együtt törhetik meg végleg.


3. Luanne G. Smith - A hollóvarázs - A Bűbájármány duológia első része
Fülszöveg:
Miután egy támadásban kis híján végzetes fejsérülést szenved, Ian Cameron magánnyomozóra eszméletlenül bukkannak a viktoriánus Anglia Londonjának iszapos folyópartján. A zsebében többek között egy mestervarázsló véráztatta névjegykártyáját és egy különös, láthatóan nem az időt mérő zsebórát találnak. Az elveszett emlékeit kutatva, Ian a ködös múltú Edwina és Mary Blackwood boszorkánynővérektől követel választ. De ahogy a titkaikra lassan fény derül, hátborzongató rejtély tör felszínre London sötét utcáin.
A kiesett napjait kereső Ian olyan kalandra vállalkozik Edwinával, ami a folyóparttól az East End egyik zenés mulatójáig vezet, onnan pedig egy boszorkányoknak fenntartott menedékházba a dühös halandók elől. A napvilágra kerülő nyomok összekapcsolnak egy kegyetlen gyilkosságsorozatot, egy eltűnt személyt és egy hátborzongató gyanút, ami eltépheti a testvérek közti köteléket.


4. Rachael Lucas - Könyvtár ​a telefonfülkében - A Little Maudley sorozat első kötete
Fülszöveg:
Cotswolds: tökéletes hely az elvonulásra egy stressztől kiégett tanár számára. Lucy meg is találta a megfelelő festői házikót potom bérleti díjért. Cserébe csupán annyi a feladata, hogy néha ránéz Buntyra, a kilencvenhat éves, rendkívül harcias szomszédasszonyára…
West highland terrierjével, Hamish-sel az oldalán Lucy azt tervezi, hogy csak pihen és utánaolvas a híres Bletchley Park-i nőknek. Little Maudley falujának közössége azonban ezt egészen máshogy gondolja, Lucy pedig hirtelen belecsöppen egy hadjáratba, melynek célja, hogy a település ütött-kopott telefonfülkéjét önkéntes alapon működő könyvtárrá alakítsák.
A nő időközben összebarátkozik a lombháztervező Sammel, és beleszeret a falusi élet bájába. Az is kiderül, hogy Buntyt különleges kapcsolat fűzi Bletchley-hez és a telefonfülkéhez, amit évtizedeken át titokban tartott…


5. Holly Jackson - Öt ​túlélő
Fülszöveg:
A Jó kislányok-trilógia szerzőjének feszültséggel teli új regénye egy lakókocsiba zárt társaságról és egy titokról, amely az egyikük életébe kerül.
Nyolc óra. Hat barát. Egy mesterlövész.
Red Kenny és barátai lakókocsival indulnak a tengerpartra a tavaszi a szünetben. Hosszú az út, vidám a hangulat – egészen addig, amíg defektet nem kapnak az éjszaka és a semmi közepén. Térerő nincs, segítség sehol a közelben. A jelentéktelennek tűnő baleset azonban hamarosan rémálommá válik: már épp újra útra kelnének, amikor valaki kilövi mind a négy kereket. Ez minden, csak nem véletlen.
Egy mesterlövész les rájuk a sötétben, és az egyikük titkára vár – egy olyan titokra, amelyért a halál sem túl nagy ár.
Nyolc órát kapnak hajnalig, a kétségbeesett társaság pedig minden erejével próbál menekülni, miközben a lakókocsi szűk falai közt a feszültség végzetes szintre emelkedik. Eltemetett titkok kerülnek napvilágra, és csak egyetlen dolog biztos: nem mindenki fogja megérni a hajnalt.

Megjegyzések