Az én könyvesnaplóm kihívás 2023/2024 - 4. rész - Tél

 Sziasztok! :)

   Az én könyvesnaplóm 2023/2024-es éves kihívását teljesítem.

   Most a 2023-as és 2024-es évem komplett Telét mutatom be nektek egy kicsit részletesebben Az én könyvesnaplómon keresztül.
 
 
 
  Bocsi, de kimondottan csúnyán írok és van egy kis diszgráfiám is.

  Nézzétek:
 

A Tél maga kicsit kaotikusra sikeredett, mert az eleje nagyon jól indult, a karácsonyi szezon szuper volt olvasás terén, aztán az új év beköszöntével megint kórházba kerültem, olvasási válságom lett és ez bizony sajnos a naplón is meglátszik.


Idén az öt Téli könyves kihívásból mindet sikerült teljesítenem.
Olvastam egy könyvet forró ital kortyolgatása közben, aztán elolvastam egy könyvet ami a karácsonyhoz kapcsolódott, aztán egy olyat, ami ebben az évben jelent meg, majd egy olyat aminek a címében mindkét keresztnevem kezdőbetűi szerepeltek, végül pedig egy nem Európában született szerző regényét.


Minden évszak 12 könyvet foglal magába, de a Tél a február rövidsége miatt csak 11 könyvnek adott helyet. Így most is érdemes volt jól beosztani és azokat a könyveket beleírni, amik valóban tetszettek vagy valamiért nagyon különlegesnek bizonyultak. Az első ilyen téli könyvem: a Karácsony ünnepén volt Heidi Swain tollából.


Az utolsó: Lynn Painter: Újra meg újra.
További bekerült kötetek: Már csak egy maradt, Lányok a máglyán, Halott kislány a jó kislány, A valóra vált álom, Bakonyi zsiványok, Ha addig élek is, Legendás Latték, Dollárok és a Hawthorne testvérek voltak.

Megjegyzések