Könyvek, amiket már nagyon várok - 10. rész

Sziasztok! :)

   Egyre több és több hír érkezik a várható őszi megjelenésekről, szóval bátorkodtam összeszedni - megint - jó pár hamarosan érkező hazai megjelenést.

   Gondolom mondanom sem kell, hogy nagyon izgatott vagyok, hiszen több olyan kötet is érkezik, amiket már régóta és tűkön ülve vártam.

   Sok regénynél még természetesen kérdéses, hogy milyen is lesz a végleges borító, de addig betettem a külföldi kinézeteket. A borítókat frissítettem és aktualizáltam. :)

   Íme a lista:

1. Stephenie Meyer - Egy életem, egy halálom - A klasszikus Alkonyat egy másik verzióban - Az Alkonyat saga harmadik kiegészítő kötete
A kiadó azt nyilatkozta, hogy a kötetet már szerkesztik és a legjobb esetben még idén várható a megjelenés. Én már nagyon várom, szóval reméljük a legjobbakat.

Fülszöveg:
Minden éremnek két oldala van…
Bellát és Edwardot is már ismered. Most találkozhatsz Beau-val és Edythe-tel!
Amikor Beaufort Swan a borús kisvárosba, Forksba költözik, és megismerkedik a vonzóan rejtélyes Edythe Cullennel, az élete izgalmas, de ijesztő fordulatot vesz. A titokzatos Edythe-t porcelánfehér bőre, aranyszínű szeme, igéző hangja és természetfeletti képességei ellenállhatatlanná teszik. Csakhogy Beau-nak fogalma sincs róla, hogy minél közelebb kerül a lányhoz, annál nagyobb veszélybe sodorja saját magát és a szeretteit. És lehet, hogy túl késő lesz visszafordulni…
A kultikus szerelmes regény lebilincselő újragondolása minden Alkonyat rajongónak kötelező olvasmány! A történetet a szerző, Stephenie Meyer bevezetője és utószava egészíti ki.
Az Alkonyat/Twilight első megjelenése, 2005 óta modern klasszikussá válva olvasók millióit varázsolta el.
Az Alkonyat sorozat világszerte csaknem 155 millió példányban kelt el.



2. Erin Watt - Cifra palota - A Royal család sorozat harmadik kötete
Ez a cím egyszerűen borzalmas. Számomra olyan, mintha egy népdal címe lenne… 
Nem lett volna jobb esetleg a Megosztott palota vagy a Meghasonlott palota? Vagy bármi, csak ne ez!
A várható megjelenés pedig valamikor idén ősszel várható. Hátha addig lecserélik a címet is...

Fülszöveg:
Halálos ​ellenségekből váratlan szövetségesek?
Két fiatal mindent megtenne azért, hogy megvédjék, ami számukra a legfontosabb.
Ella Harper eddig minden kihívással megküzdött, amit az élet az útjába sodort. Kemény és kitartó lány: mindennél fontosabb számára, hogy megvédje a szeretteit. Rég elvesztett apja felbukkanása és a barátja életének hajszálon függő összeomlása talán mégis túl nagy terhet jelent a számára.
Reed Royalnak gyorsan felforr az agyvize, és még gyorsabban jár el a keze. De most visszaüt rá, hogy eddig minden problémát erőszakkal oldott meg. Ha meg akarja menteni saját magát és a lányt, akit szeret, felül kell emelkednie gyötrő múltján és megtépázott hírnevén.
Senki sem hisz abban, hogy Ella túlélheti a Royalokat. Mindenki biztosra veszi, hogy Reed mindenkit tönkretesz.
Talán igazuk van.
Minden és mindenki összeesküdött, hogy szétválassza Ellát és Reedet. Meg kell találniuk a kiutat a törvény szorításából, muszáj megmenteniük a családjukat, és kideríteni az összes titkot a Cifra Palotában.
Az elsöprő sikerű Papír hercegnő és Megtört herceg folytatása.



3. Alwyn Hamilton - A ​szultán foglya - A sivatag lázadója trilógia második része
A Molyon és a kiadó oldalán is 2018. október 31. a hazai megjelenés. Reméljük, hogy ez így is lesz.

Fülszöveg:
Hatalom. Szerelem. Árulás.
Amani, a Kékszemű Bandita több mint egy éve harcol a Lázadó Herceg mellett, és már az egész világon félik a nevét. Amikor egy váratlan támadás során elrabolják, erejétől megfosztva és szerelmétől elszakítva a szultán palotájában köt ki – ez pedig olyan hely, ahol minden sarok mögött veszély leselkedik. Intrika, gyanú és félelem érezhető a falak között, de Amani igazi sivatagi lányként hamar rálel a túlélés titkaira. Dacolva minden veszéllyel kémkedni kezd a lázadóknak, ám ahogyan egyre több időt tölt magával a szultánnal, ráadásul a múltja különös alakokban bukkan fel előtte, szívében kétségek merülnek fel, hogy vajon a jó oldalon áll-e. De ez itt még közel sem a vég, hiszen, mint tudjuk: „Az új hajnal új sivatagra köszönt.”



4. Tricia Levenseller - A kalózkirály lánya - A kalózkirály lánya duológia első része
Részemről hatalmas várakozás előzi meg ezt a kötetet, mert csupa jót hallottam és olvastam róla. A magyar megjelenésről egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy még idén várható.

Fülszöveg:
Bőven lesz még idő, hogy jó alaposan elagyabugyáljam, miután megszereztem, amiért jöttem.

A tizenhét éves Alosa kapitány titkos küldetésre indul, hogy megszerezze a legendás kincshez vezető ősi térképet. Szándékosan elfogatja magát az ellenséggel, ugyanis át akarja kutatni a hajójukat. Alosa könnyedén kifogna a könyörtelen kalózlegénységen, ha nem állna az útjába a fiú, aki elfogta – a meglepően agyafúrtnak bizonyuló és aljas mód jóképű elsőtiszt, Riden. Persze nincs mitől tartani, ugyanis Alosának van néhány trükk a tarsolyában, és egyetlen magányos kalózhajó nem állhat a kalózkirály lányának útjába.
Tricia Levenseller első regénye, A kalózkirály lánya, bővelkedik akcióban, kalandban, romantikában, sőt, még némi varázslat is keveredik a nyílt tengeren játszódó, magával ragadó történetbe.
Ráadásul a történet folytatódik A szirénkirálynő lányában!



5. Helen Pollard - Visszatérés ​a kis francia panzióba - A Rózsakert sorozat második kötete
A magyar megjelenésről még itt is csak annyit lehet tudni, hogy jó esetben idén, rosszabb esetben pedig jövőre érkezik. A borító itt biztosan nem ez lesz, hiszen a kiadó az első részhez is saját elgondolású borítót készített. Ezt időközben szintén frissítettem. :)

Fülszöveg:
Felhőtlen ​napsütés, bimbózó szerelem, egy pohár francia bor… mégis mi gond lehet?

Onnantól, hogy Emmy Jamieson hátat fordít régi életének, és elszegődik panzióvezetőnek barátja, Rupert mellé, a szőlőtől zöldellő francia vidék egy meseszép panziójába, a La Cour des Roses-ba, a kérdés már csak az, vajon hogyan boldogul új szerepében.
Ám Emmy és Rupert a panzió fennállásának legkeményebb feladatával néz szembe: vészesen közelít a szeszélyes, ám annál öntudatosabb Thomson família hatalmas családi találkozója. A panzióban rövidesen mozdulni sem lehet majd a felfújható matracoktól és a kertben állomásozó lakókocsiktól.
Emmy felkészült a megmérettetésre, és szerencsére a jóképű, karamellszín szemű, félig francia könyvelő, Alain segítségében is bízhat. Arra azonban, hogy a La Cour des Roses-ban meztelenül járkál álmában egy híres utazási blog írója, ráadásul Rupert rosszmájú ex-neje is felbukkan, egyikük sem számít.
Glória nem tartja magában gonosz megjegyzéseit Emmy új szerepével, Rupert pénzügyeivel, sőt a gyanútlan Alainnel kapcsolatban sem, amivel mindent fenekestül felforgat. Pedig Emmy már egészen beleélte magát, milyen csodás élet vár rá a véget nem érő napsütés, az igaz szerelem és a sok nevetés világágban. Vajon tényleg búcsút kell mondania az álmainak?



6. Kai Meyer - A ​sötétség oldalai - A Varázskönyv trilógia második része
A kiadó oldalán és a könyv Molyos adatlapján  2018. október 31. a megjelenés dátuma.

Fülszöveg:
Furia egyre mélyebbre hatol a könyvek varázslatos világába. Az ősrégi könyvtárak és fantasztikus történetek birodalma fölött a zsarnoki három család uralkodik. Egy titkos helyről, a Szentélyből irányítják minden könyvmágus és könyvönkívüli történetét. Ám Furia és a társai ellenállást tanúsítanak. Hogy a világukat megszabadítsák az elnyomóktól, elindulnak, hogy a veszélyek dacára a rejtett menedékhelyeken keresztül megkeressék a hatalom központját ˗ és a könyvmágia legnagyobb titkára bukkannak.



7. W. Bruce Cameron - Bailey - Az Egy kutya négy élete duológia második kiegészítő kötete
A várható megjelenésről most még csak annyit lehet tudni, hogy a kötet talán még idén érkezik majd magyarul.

Fülszöveg:
ETHAN! GYERE IDE! SZERETNÉM, HA MEGISMERKEDNÉL VALAKIVEL!
Kicsapódott a ház ajtaja, és kirohant rajta egy emberi lény. Egy újabb fajta emberi lény. Még sosem láttam ilyet.
A lény rám meredt. Én pedig vissza rá. Hirtelen rájöttem, hogy ez egy fiatal emberi lény. Egy gyerek.
Méghozzá hímnemű. Hirtelen fülig érő vigyorra húzódott a szája, és kitárta a karját.
– Egy kiskutya! – mondta éneklő hangon.
Odarohantunk egymáshoz. Levetette magát a földre, hogy felvegyen, én pedig egyfolytában nyalogattam.
Egy fiú! Azt hiszem, ezt kerestem, amikor kiszöktem arról az udvarról. Egy ilyen fiút.

Megjegyzések