Könyvek, amiket már nagyon várok - 31. rész

 Sziasztok! :)

   Egy újabb bejegyzésben mutatom meg nektek azokat a könyveket, amiknek már nagyon várom a megjelenését.

   Ahol később lesz majd új borító, ott természetesen az eredeti, külföldit ki fogom cserélni a magyar változatra. 

   Íme a lista:

1. Tracy Rees - A ​vidéki templom titkai - A Hopley sorozat első kötete
Fülszöveg:
„Talán ​ez mentette meg az életem…” – Gwen szeme megakadt a régi vendégkönyvben lévő sietős macskakaparáson. És máris a bájos Hopley-t övező rejtély kellős közepén találta magát…
Egy családi tragédia következtében Gwen Stanley összetört szívvel magára marad. Nincs kihez fordulnia, így Mary nagynénje hopley-i házába menekül, az angol vidék egy távoli szegletébe. A szélfútta mezőket járva a múltba réved, és életében most először elveszettnek érzi magát.
Egészen addig, míg be nem lép a falu szélén található bájos, ám elhagyatott templomba, ahol egy könyvre bukkan, tele a helybéliek titkaival, és nekilát, hogy kibogozza a rejtélyt, ami a zárt kis közösség központi alakjait érinti.
Amikor Gwen belebotlik a helyi, jóképű művészbe, Jarvisbe, azonnal megérzi a köztük lévő vonzalmat. Megosztja a férfival a könyvet és a titkokat, és együtt próbálják felkutatni az asszonyt, aki kulcs lehet a rejtélyhez, és segíthet megmenteni a kis templomot.
Gwen lassan beleszeret Javisbe, de időközben felfedez valamit a férfi múltjában. Tényleg bízhat benne? És a könyvbeli rejtély közelebb hozza őket egymáshoz, vagy összetöri Gwen meggyötört szívét?


2. Christine d'Abo - 30 ​forró éjszaka - A 30 duológia befejező része
Fülszöveg:
A ​tested lecsupaszítása mondhatni egyszerű – de ha a lelkedet is le kell mezteleníteni valaki előtt, az mindent megváltoztathat.
Glenna O’Donald a legkevésbé sem számított arra, hogy a temetőben egy pakli kártyát talál. Ráadásul nem is akármilyen kártyákról beszélünk, hanem olyanokról, amellyek mindegyike egy igazán szaftos, kötetlen szexkalandra csábít. Glenna túlelemző kutatási asszisztensként éli mindennapjait, de a kártyák segítségével megkezdi saját éjszakai kísérletezgetését. Ráadásul egy iszonyúan dögös egyetemi professzor, Eric Morris ajánlja, hogy kísérleti partnere lesz.
Hamarosan Glenna egyszer egy héten találkozgatni kezd Ericcel, hogy kipróbálják a számukra a legvonzóbb kártyákat. A vakmerő, szexuális felfedezésekkel teli éjszakák között a munkanapok is megtelnek nevetéssel és flörttel. Egészen addig, amíg Glenna már úgy érzi, hogy túl mélyre merült. A rengeteg élvezet után Glenna még közelibb kapcsolatba szeretne kerülni a professzorral, és Eric is ráébred arra, hogy Glennára talán nagyobb szüksége van, mint azt eredetileg gondolta. Vajon lesz-e elég bátorságuk ahhoz, hogy magasabb szintre emeljék a kapcsolatukat?
Christine d’Abo regénye egyszerre szexi és szívet melengető. Friss, szellemes stílusa bebizonyítja, hogy mindent a gyakorlat tesz tökéletessé, és vannak olyan játékok, melyekbe érdemes belevágni.


3. Christopher Pike - Éjféli ​klub
Fülszöveg:
A Rotterdam House egy tizenévesek számára létrehozott hospice ház, ahol minden éjjel gyűlést tart az Éjféli Klub. Öt fiatal lány és fiú éjfélkor találkozik, és izgalmas, rémítő történeteket mesél egymásnak. Mígnem egy este megegyeznek, hogy aki legelőször meghal, mindent megtesz majd, hogy kapcsolatba lépjen a többiekkel… a síron túlról.
De mi van, ha egyikük már így is sejti, mi vár rájuk a halál után? Mi van, ha őt az álmaiban olyan történetek kísértik, amik többnek tűnnek képzelgésnél vagy álomképnél: előző életek történetei?Lehetséges, hogy valakivel összefonódik a sorsunk? Át lehet vállalni mások bűnét, és közösen szenvedni érte egy következő életben?
Vajon létezik bocsánat a halál előtt?


4. J. J. McAvoy - Fekete szivárvány
Fülszöveg:
Egy sorsfordító találkozás története.
Az érzéki egyhetes kaland után, amit a bárban megismert zenésszel átélt, Thea Cunning nem hitte, hogy valaha újra látja Levi Blacket.
Majd elérkezett a hétfő reggel, és ráébredt, hogy a korábbi szeretője nemcsak a professzora, hanem Massachusetts állam egyik legmenőbb büntetőügyvédje is.
Mivel a kurzuson mindenki abba a tizenkét diákból álló csoportba akar bekerülni, akiket Black professzor a szárnyai alá vesz, a feszültség egyre csak fokozódik. Thea az óra leadását fontolgatja, tekintettel az együtt töltött szenvedélyes hétre és a tagadhatatlan vonzalmukra. Végül is vannak más (kevésbé dühítően szexi) jogászprofesszorok is az egyetemen.
Ám hogy elérje célját és kiszabadítsa az apját a börtönből, Thea tudja, hogy a legjobbtól kell tanulnia – és az nem más, mint Levi Black.
De lehetséges a legjobbtól tanulni anélkül, hogy a legjobb ágyában kötnénk ki?


5. Brenna Yovanoff - Mad ​Max Hawkinsban - A Stranger Things könyvek harmadik része
Fülszöveg:
Mielőtt ​ő lett volna Hawkins Mad Maxe…
Max Mayfield mindig kilógott a többiek közül. Édesanyja minden próbálkozása ellenére sem lett belőle cuki, aranyos kislány, és inkább tölti az idejét a játékteremben, mint lányos elfoglaltságokkal. Kaliforniában legalább közel voltak hozzá a barátai, ám Hawkinsban, a semmi közepén nincs más, csak zsarnokoskodó mostohabátyja, rideg mostohaapja és tehetetlen anyja. Még szerencse, hogy ebben a porfészekben is akad játékterem… És valami más is. Max hamar rájön, hogy Hawkins izgalmasabb – és jóval veszélyesebb – hely, mint gondolta volna, és a szellemirtós srácok az iskolából sötét titkok birtokosai. És akkor még nem is beszéltünk a különleges képességekkel bíró rejtélyes lányról, Tiziről. Maxnek minden szívóságára és találékonyságára szüksége lesz, hogy újdonsült barátaival együtt megmentse Hawkinsot az agyszívótól és a demogorgonok hordájától – saját magát pedig begőzölt mostohatestvérétől, Billytől.
Az 1984 őszének rémisztő eseményeit új szemszögből megmutató Mad Max Hawkinsban az egyik legkedveltebb Stranger Things karakter lenyűgöző eredettörténete.

Megjegyzések