Könyvek, amiket már nagyon várok - 48. rész

 Sziasztok! :)

   Újabb hamarosan megjelenő kötetek kerültek a radaromra, így ezekről hozok most egy kis összegzőt.
   Ahol a külföldi borítók vannak, ott később ki fogom cserélni a magyarokra, csak legyenek elérhetőek.

   Íme a lista:

1. Kerstin Gier - Ami eddig elveszett - A Nefelejcs sorozat második kötete
Fülszöveg:
Ahhoz, hogy tündérekkel lóg, kapukon keresztül egy párhuzamos világba sétál át és szupererőkkel rendelkezik, mindehhez Quinn már hozzászokott. Csak az a baj, hogy minden titok, amit felfed, új rejtélyek elé állítja. Matilda és az ő egészen különleges tulajdonsága nélkül, ahogyan a dolgok mélyére tud ásni, teljesen meg lenne lőve.
Az, hogy Quinn tulajdonképpen meg akarta védeni a Peremben rá leselkedő veszélyektől, Matildát nem gátolja meg abban, hogy fejest ugorjon a kalandokba. Mert sürgősen tisztázniuk kell néhány kérdést: egy titkos társaság áll Quinn apjának halála mögött? Hogyan lehet megfékezni egy szfinxet – és előtte egy intrikus új osztálytársat? És lehet az ember egyáltalán szerelmes, ha állandóan életveszélybe kerül?


2. Kerri Maniscalco - Elátkozottak királysága - A Gonoszok királysága trilógia második része
Fülszöveg:
Miután eladta a lelkét, hogy a Gonoszok királynéja legyen, Emilia a rejtélyes Harag hercegével a Hét körbe utazik, ahol kitárul előtte a bűn csábító világának kapuja.
Megfogadja, hogy bármit megtesz, hogy megbosszulja szeretett testvére, Vittoria halálát… még akkor is, ha ez azt jelenti, jegyességre kell lépjen a Kevélység hercegével, a démonok királyával.
A Gonoszok udvarának legelső szabálya? Senkiben sem bízhatsz. A hátbatámadásra hajlamos hercegek, fényűző paloták, titokzatos meghívók és ellentmondásos nyomok közt arról, hogy valójában ki ölte meg az ikertestvérét, Emilia magányosabb, mint valaha. Megbízhat-e egyáltalán Haragban, aki egyszeri szövetségese volt a halandók világában… vagy a herceg veszélyes titkokat rejteget valódi természetéről?
Emilia minden elképzelhető módon próbára lesz téve, miközben egy sor mágikus tárgyat keres, amelyek feloldják a múltja talányait és a válaszokat, amelyekre vágyik…


3. Ker Dukey és K. Webster - Vlad - A V-játékok trilógia első kötete
Fülszöveg:
A Vasziljev névnek komoly hatalma van. Vasököllel uralkodunk és jók vagyunk benne. Legidősebb gyerekként én vagyok apám legnagyobb reménye, hogy a családunkat a tápláléklánc csúcsán tartsam.
Mindennek, amit teszek, célja van.
Mindennek, amit teszek, oka van.
Az ő érkezéséig.
Mindig több lépéssel előre tervezve játszom.
Csak a hatalom számít, a hatalom éltet, a hatalom fontos.
Az ő érkezéséig.
A következő lépés, hogy hamarosan megnősülök.
Ez megerősíti a családunkat és biztosítja a pozíciónkat.
De nem lehet ő a feleségem.
Nekem az idősebb Volkov-lányt kell elvennem.
A gond az, hogy épp a húga keltette életre halott szívemet.
Őt akarom az ágyamba és az oldalamra, méghozzá mindörökké.
Őt. Őt. Őt.
Ebben a játékban azonban nem számít, én mit akarok.
De azt talán számíthat, hogy ő mit akar.
Vlad vagyok. Veszélyes. Vérszomjas. Vad. Vasziljev.
És végül győzni fogok.


4. L. J. Shen - Lázadás - A Sinners of Saint sorozat 0,5. kötete
Fülszöveg:
Melody Greene vagyok, és az életem fenekestül felfordult.
Kirúgtak a tanári állásomból, megvolt a Cersei Lannister-féle szégyenmenetem az igazgató irodájából percekkel azután, hogy az igazgatónő megfenyegetett, rám hívja a rendőröket… Most mi legyen?
Jaime Followhill vagyok, egy szerelmes, 18 éves fiú.
Amikor megláttam őt, minden elveszett. Nem számított más, csak ő. Bármit megtettem volna, hogy megszerezzem, és az enyém legyen. Pedig tudtam, ha lépek, azzal tönkretehetem az életét… Mi lesz velem, ha elveszítem?
Hagyd, hogy magával sodorjon!


5. Scarlett St. Clair - A romlás érintése - A Hades és Persephone sorozat második kötete
Fülszöveg:
Persephone és Hades kapcsolata nyilvánosságra került, és az eredményekként kirobbanó médiavihar azzal fenyeget, hogy felkavarja megszokott életét, és kiderül, hogy ő a Tavasz Istennője. Hadest, a Holtak Istenét pokoli múltjának terhe alatt gyötrődik, melyet mindenki fel akar fedni, hogy ezzel ijesszék el tőle Persephonét. A dolgok még rosszabbra fordulnak, amikor egy szörnyű tragédia Persephone folytán romokba dől, Hades pedig nem hajlandó neki segíteni. A Tavasz Istennője a saját kezébe veszi a dolgokat, és komoly következményekkel járó alkukat köt. Most, a vesztesége után, és hogy megpillantotta Hades egy olyan oldalát, melyről eddig nem is tudott, Persephone már nem biztos benne, hogy tényleg Hades királynője lehet-e.


6. Julia Seales - Egy ​kifogástalan gyilkosság
Fülszöveg:
Az ​idilli angol vidék elitjének szigorú illemszabályai szerint a tűzről pattant, szenvedélyes Beatrice Steele a legkevésbé sem felel meg a tökéletes, jól nevelt úri kisasszonyokról alkotott képnek: tehetségtelen a hímzésben, botfüle van, a festményei pedig egyenesen a frászt hozzák az emberekre. Mindettől függetlenül boldog életet él édesanyjával, szórakoztató édesapjával és két húgával.
Ám Beatrice az illedelmes felszín alatt sötét titkot rejteget: a gyilkosságok megszállottja, és mohón falja a magazinok bűnügyi cikkeit.
A Steele család izgatottan várja a közeledő őszi bált, mivel a jóképű agglegény, Edmund Croaksworth is jelezte rajta a részvételét. Mindannyian kétségbeesetten remélik, hogy a gazdag úriember első látásra beleszeret a szépséges Louisájukba. Beatrice a várva várt eseményen kínosan igyekszik minden illemszabályt betartani, amit nagyban megnehezít, a csípős humorú, ám rendkívül vonzó Drake nyomozó megmagyarázhatatlan felbukkanása. Azonban hiába a sok erőfeszítés; a Steele család minden reménye elszáll, mikor a bál forgatagában az ígéretes agglegény holtan esik össze.
Míg odakint tombol a vihar, a bálteremben eluralkodik a pánik és a rettegés: a vendégek ráeszmélnek, hogy egy gyilkos jár köztük.


7. Josephine Hart - Megsebezve
Fülszöveg:
A Megsebezve egy férfi kétségbeesett ragaszkodásának és botrányos szerelmi afférjának lebilincselő története. Egy olyan férfié, akinek látszólag mindene megvan: vagyona, gyönyörű felesége és gyermekei, tekintélyes parlamenti politikai karrierje. De az életéből hiányzik a szenvedély, és ez a fájó üresség a fia menyasszonyával való, mindent elsöprő és végül katasztrofális kapcsolatba sodorja.
A Megsebezve olyan remekmű, amely a végletes kötődés veszélyeit és annak mélyreható, megrázó következményeit mutatja be.
Hagyd, hogy magával ragadjon!


8. Freya Berry - Madárkalitka ​könyvtár
Fülszöveg:
Kedves ​olvasó, a férfi, akit szeretek, meg akar ölni.
Igéző történet eltemetett titkokról és megszállottságról, mely Daphne du Maurier-t idézi. Az utolsó oldalig megbabonázza az olvasót.
A kalandor és növényvadász Emily Blackwood megbízást fogad el a különc Heinrich Vogeltől, aki egykor egzotikus állatokkal kereskedett Manhattan szívében lévő üzletében, most pedig hátborzongató gyűjteményével egy elszigetelt, ódon skót kastélyban él.
Emily egy rég eltűnt kincs nyomába ered, ám a kincs helyett Hester Vogel naplójának elrejtett lapjaira bukkan, melyeknek a sorai között titkos nyomok bújnak meg, akár egy rejtvény darabkái.
Hester naplója egy régi, ütött-kopott könyvhöz vezeti Emilyt, s ezzel kezdetét veszi egy egészen másfajta, izgalmakkal, fordulatokkal teli kincsvadászat. A nyomok veszélyes ösvényre terelik a lányt, arra kényszerítve, hogy szembenézzen élete legsötétebb titkával is…

Megjegyzések