Könyvek, amiket már nagyon várok - 2. rész

Sziasztok! :)

Már érkezem is a Könyvek, amiket már nagyon várok második részével.
Újabb hat kötetet szedtem össze, amik várhatólag még idén ősszel megjelennek.

Lássuk a listát:

1. Jenny Han: Utóirat: Még mindig szeretlek! - A fiúknak akiket valaha szerettem trilógia második része
Az Elit Team megjelenés október 24.-én lesz, még az országos terjesztés november 24.-től indul.

Fülszöveg:
Lara Jean nem számított rá, hogy valóban beleszeret Peterbe. Ők ketten csak színleltek, aztán hirtelen ez már több lett egyszerű színjátéknál. Most Lara Jean minden eddiginél jobban összezavarodott. Amikor egy újabb fiú bukkan fel a múltjából, az iránta táplált érzelmei is visszatérnek. Szerethet egy lány egyszerre két fiút? 
A New York Times bestseller, A fiúknak, akiket valaha szerettem elbűvölő és őszinte folytatásában a felejthetetlen Lara Jean szemén át láthatjuk az első szerelmet. A szerelem sosem egyszerű, de talán részben ezért is olyan elképesztő.



2. Madeleine Roux: Az eltemetett múlt - Az Asylum trilógia befejező kötete
Pár hete kezdtem el felfedezni ezt a sorozatot, de máris véget ér. Örülök is neki, meg nem is. Várható megjelenés folyamatosan változik a kiadó honlapján. :(

Fülszöveg:
Az Asylum-sorozat lélegzetelállító harmadik része három tini életét követi, akik kirándulni indulnak Amerika egyik legkísértetiesebb városába, és az utazás során a múlt veszélyes titkait fedik fel. 
Pedig néha jobb, ha a múlt el van temetve.



3. Amy Ewing: A ​fekete kulcs - A Magányos Város trilógia befejező kötete
Elvileg október 16.-án fog megjelenni, de gyanús nekem, hogy lesznek késések. Igazam lett. A dátum itt is folyamatosan változik. :(

Fülszöveg:
Violet és a Magányos Város külső köreinek népe túl sokáig élt az Ékkő királyi családjainak szolgálatában. Most azonban a Fekete Kulcs nevű titkos társaság a hatalom átvételére készül. Bár Violet tisztában van vele, hogy a lázadás kulcsfigurája, magánemberként is sokat kockáztat: a Tó Hercegnője elrabolta a húgát, Hazelt. Violet, aki keményen küzdött, hogy elszökjön az Ékkőből, most mindent el kell, hogy kövessen, hogy visszatérjen, és nem csak azért, hogy kiszabadítsa Hazelt, hanem hogy megmentse a Magányos Város jövőjét.



4. Kendall Kulper: A ​mágikus tolvaj - A Só és vihar duológia befejező kötete
A megjelenés időpontja - szintén - állandóan változik.

Fülszöveg:
Mal világában a varázslat jelent mindent. Azonban ő maga mentes a mágiától, és fajtáját mindenki féli – még maga Mal is. 
Így hát inkább elrejti valódi énjét, kivéve Essie Roe, a legjobb barátja elől, amikor azonban a lány kiteregeti a titkát, és Malt kitiltják az egyetlen helyről, amit ismert, ami az otthona volt, megtudja, milyen keserű az árulás. 
Így hát Mal útra kel, és ritka, illegális, mágikus relikviákat keresve bejárja a világot. Amikor hall valamit egy legendás tőrről, amivel el lehet lopni egy boszorka erejét, tudja, hogy megtalálta a bosszú megfelelő formáját. A keresés során azonban Mal olyan titkokra bukkan, amiket épphogy kezd megérteni – eközben pedig a benne lakozó szörnyeteg éledezik, és kiutat keres.



5. Rick Riordan - Tűztrónus - A Kane krónikák második kötete
A megjelenés dátuma még kérdéses, de a könyv már előjegyezhető a kiadó honlapján.

Fülszöveg:
Az ókori Egyiptom istenei rászabadultak a mai világra, és azóta Carter Kane és a húga, Sadie komoly bajba került. Az Élet Házának leszármazottaiként a Kane testvérek rendelkeznek bizonyos képességekkel.
Ám most az eddig legnagyobb ellenségük – Apóphisz, a káosz kígyója – arra készül, hogy kitörjön börtönéből. Ha a gyerekek nem akadályozzák meg ebben, vége lesz a világnak.
Hogy esélyük legyen legyőzni a káoszt, a testvéreknek fel kell ébreszteniük Rét, a napistent, ehhez fogható varázslatra azonban eddig soha egyetlen mágus sem volt képes. 
Először meg kell találniuk Ré könyvének három darabját a világ különböző pontjain, hogy megtanulhassák a bennük szereplő varázslatokat. Amúgy említettük már, hogy senki sem tudja pontosan, hol lehet Ré? 
Vesd bele magad az új kalandokba!



6. Jennifer L. Armentrout - Perzselő csók - A Komor elemek sorozat első része
A megjelenés október 31.- re van ígérve és a könyv már előrendelhető.

Fülszöveg:
Az ​első csók az utolsó lehet.
A tizenhét éves Layla nem vágyik másra, csak normális életre. Szeretne beilleszkedni az iskolában, és rendes randira menni a dögös Zayne-nel, akibe egy örökkévalóság óta bele van zúgva. Az a gond, hogy Zayne úgy bánik Laylával, akár a kishúgával – ráadásul a lány élete csöppet sem normális. Layla félig démon, félig gorgó, és olyan képességekkel rendelkezik, mint senki más. És bár Zayne őrző, azaz a gorgók közé tartozik, akiknek feladata a démonok levadászása és az emberek védelme, Layla csókja megölne bárkit, akinek lelke van – beleértve Zayne-t is.
Aztán a lány megismerkedik Rothtal: a tetovált, pokolian szexi démonnal, aki azt állítja, hogy minden titkát ismeri. Layla tudja, hogy távol kéne tartania magát tőle, de nehéz ellenállni a kísértésnek, amikor ezzel a fiúval végre nem akadály a csókolózás. Ha megbízik Rothban, azzal végleg tönkreteheti az esélyeit Zayne-nél, miközben árulónak bélyegezheti az őrzők családja, akik felnevelték. Ám miután Layla egy erőszakos démon-összeesküvés kellős közepén találja magát, az ellenség csókja egyszeriben semmiségnek tűnik a közelgő világvégéhez képest.

Megjegyzések