Sztárban sztár - 2017 - 8. adás

Sziasztok! :)

Figyelem! Nem állok kapcsolatban a TV2-vel, semmi érdekem nem fűződik ennek a bejegyzésnek a megírásához. Csupán csak beszámolót írok a kedvenc műsoromról. Figyelem!

   Az az igazság hogy nagyon félve írom meg most ezt a beszámolót, mert először is: kaptam negatív kritikát, amiért egyáltalán írni merészelek erről a műsorról.  Másodszor pedig: sajnos azt kell, hogy mondjam: nagyon nagyot csalódtam.

   Bővebben:

   Csalódtam, mert mindenkire lehetett szavazni, kivéve Berkes Olivérre. Nála valamiért nem váltott át a TV2 Live applikáció. Jabin Peti élő Facebook kérdezz-felelek műsorában mindenki, de tényleg, MINDENKI folyamatosan írta a hozzászólásokat és követelték, hogy Olivérre újra lehessen voksolni, de a csatorna nem vett róluk tudomást. Mintha semmi sem történt volna.
   Aztán megmutatták, hogy Berkes Olivér az első helyen áll. Félre ne értsetek. Szeretem Olivért, nekem ő az egyik kedvencem, de ez akkor is gyanús!!!
A kép forrása

   Én és mindenki más, persze erre rögtön azt mondtuk: MI? HOGYAN? KÖNYÖRGÖM!
   Ebből aztán mindenki levonta a végső következtetést. Valószínűleg bunda és hazugság az egész műsor.
   Nem szívesen írom ezt, de lehet, hogy egyet kell értenem... :(

   Ha pedig ez nem lenne elég, akkor Ekanem Bálint esett ki, Pápai Joci pedig még mindig bent van.    Pedig nem tanulta meg a szövegét és ezerrel bakizott... Stohl András maximális pontot adott a produkciójára, még Bálintét leszavazta.

   Aki jó, azt leszavazzák, aki rossz, azt bátorítják.
   MI??????????? NEM ÉRTEM.

   Ez a műsor régen színvonalas volt, most meg lassan már nézni sem bírom.

   Annyira szomorú vagyok. Mérhetetlenül szomorú. :(

   Számomra még mindig Király Viktor a legjobb, mert ő most is szuper Lenny Kravitz volt, bár a duettben nem volt olyan meggyőző.
   Veca ma szintén jó volt egyéniben, de Whitney Houston-tól nagyon messze állt.
   Horváth Tamás kétségtelenül tehetséges és ő a széria leginkább alulértékelt versenyzője. Pedig mindig maximális színvonalon teljesít.
   Olivért pedig egyszerűen kedvelem. Amikor kicsit gyengébb, akkor is tudom díjazni, mert olyan pozitív a kisugárzása. Ma egyéniben kicsit rosszabb volt, de Fluor Tomiként első osztályú.
   Ekanem Bálint egyedül kicsit gyengébben teljesített, de Diazként ő is jól nyomta, ráadásul az eddigi adásokban mindig kiemelkedően teljesített. Hihetetlen, hogy ma ő esett ki.
   Pápai Jociról inkább nem írok semmit...

   A duettek persze most is nagyon jók voltak, nálam a közös percek vitték a prímet. Ennél pozitívabbat viszont nem tudok és nem is akarok írni. Ennyi.

       A mai adás legjobbja: Berkes Olivér és Ekanem Bálint Emota, mint a Wellhello

       A legviccesebb: Horváth Tamás és Pápai Joci, mint Kiki és Zoltán Erika

      Akit nagyon lepontoztak, pedig nem érdemelte meg: Horváth Tamás, mint Csocsesz

      Aki a legkevésbé tetszett: Pápai Joci, mint Boban Markovic

      A hét kiesője: Ekanem Bálint Emota, mint Tom Jones


Találkozzunk egyáltalán a következő vasárnap...?

Megjegyzések

 1. szia :-) szerintem jó hogy írsz a blogon bejegyzést.
  mindenkinek van véleménye a műsorról. Ilyen a show sorban esnek ki, sajnálom én is hogy Bálint kiesett

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia Márti! :)

   Fogok írni. végül úgy döntöttem, hiszen már csak két vagy három rész van belőle, de a Molyon semmiképpen sem osztom meg, mert ott haragszanak érte. :( Nem mindenki, de inkább kerülöm a bajt...

   Törlés

Megjegyzés küldése