Kézműves sarok: Újabb Scrapbook Haul

Sziasztok! :)

   Utoljára márciusban volt ilyen témájú bejegyzés, de nemrég teljesen véletlenül felfedeztem egy online webáruházat, ahol igazi scrapbook kincseket lehet kapni kitűnő áron, így engedtem a kísértésnek és rendeltem ,,pár" csomagot.
   Sosem volt még a blogon unboxing bejegyzés és tulajdonképpen ez sem az, csak valami hasonló...;)

  Előre leszögezem, hogy ez a bejegyzés nem reklámozás céljából készült és semmiféle hasznom nem származik belőle. Sem anyagi, sem semmilyen más!


1.   A csomag egyébként elég soká érkezett meg a tényleges megrendelést követően, de ez nem a webáruház hibája, mert az augusztus 20-i hosszú hétvége péntekén adtam le a rendelésem, így természetesen minden sokkal jobban elhúzódott. Nem baj, vártam türelmesen. :)
        Maradjunk annyiban, hogy a Postát sem kellett félteni, már ami a körülményességet illeti...



2.  Amikor kibontottam a csomagot rögtön láttam, hogy a megrendelt termékeken és a számlán kívül van még benne egy köszönőlevél és egy Gobelinplázás ajándék toll is. Ez nagyon kedves gesztus. 
        A tollat rögtön be is fogtam, hogy majd azzal jegyzetelek az egyetemen. ;)




3.   Összesen öt fajta Mini Book Kit csomagot rendeltem és plusz egy Photo Frame dobozkát.
      Ezekben vannak különböző méretű scrapbook papírok és albumnak való keményebb kartonok, rengeteg dombornyomott matrica és kivágható minta, kép, valamint gombok, szalagok, kövek, csillámok és egyéb díszek.
      Hát nem csodálatosak?




4.   Nagyon szépen köszönöm a Gobelinpláza munkatársainak. Igényes, csodaszép csomag, szuper áron. Teljes mértékben elégedett vagyok és mindenkinek jó szívvel fogom ajánlani Önöket.

Megjegyzések