Könyvek, amiket már nagyon várok - 45. rész

 Sziasztok! :)

   Mostanában csak úgy záporoznak a jobbnál-jobb könyvek magyar megjelenéseinek időpontjai, szóval hozok egy újabb, jó nagy adag csokorra való, általam nagyon várt kötetet.
   Ahol a külföldi borító van, ott később ki fogom cserélni a magyarra, csak legyen elérhető.

   Íme a lista:

1. Pepper Winters - Dollárok - A Dollár sorozat második kötete
Fülszöveg:
Egykoron még csak egy néma rabszolga voltam, aki vágyta a halált.
Most egy jachton tartanak fogva.
Megmentettek és magukkal vittek. A tolvaj, aki magával hozott, a hangomat akarja. A múltamat. Mindenemet.
De én nem adom meg magam.
Elder azonban nem ismer nemet.
Kényszerít és hízeleg, és lassan felfedi a titkaimat.Amíg rájövök, hogy azért csellózik, hogy megszabaduljon a démonaitól, a zenéje pedig megidézi az én démonomat.
Ő gazdag, nekem semmim sincs.
Én úgy döntöttem, hogy nem beszélek, ő természeténél fogva kíváncsi.
Rengeteg oka van, hogy miért nem lehet köztünk semmi.
De ez nem akadálya a kapcsolatunknak. A közöttünk izzó szenvedélynek.
Egészen addig, míg egy éjszaka tönkre nem tesz mindent.
Attól a pillanattól a kapcsolatunk kisiklott, és elmerült a bűnben.


2. Katee Robert - Tiltott szerelem - A Sötét Olümposz sorozat második része
Fülszöveg:
Ő ​a legvonzóbb férfi Olümposzban… és ha nem vigyázok, miatta fogok meghalni.
Az ultramodern Olümposz városában mindig mindennek meg kell fizetni az árát. Psziché Dimitriou tudta, hogy előbb-utóbb szembe kell néznie Aphrodité féltékeny dühével, de sosem gondolta volna, hogy a szó szoros értelmében a szíve forog kockán… vagy hogy éppenséggel Aphrodité vonzó megjelenésű fia lesz az, akinek a gyilkos csapást kell mérnie rá.
Erósznak nem okoz gondot kioltani mások életét. Úgy nevelkedett fel, hogy ő legyen a kés, amellyel anyja bosszút áll ellenségein. Aphrodité arra nevelte fiát, hogy törődjön bele: ő inkább egy szörnyeteg, semmint ember. Ám amikor eljön az ideje, hogy kiiktassa anyja legújabb kiszemelt célpontját… képtelen megtenni ezt. Összezavarodva attól, ahogyan Psziché váratlanul kedveskedik neki, ösztönösen azt teszi, ami elsőre eszébe jut: garantálja a lány biztonságát, sőt testben és lélekben is magához köti.
Psziché nem számított arra, hogy egyszer csak az elegáns, csillogó város legveszélyesebb gyilkosának felesége lesz, de volt valami Erószban, ami olyan tüzet ébresztett benne, amelyhez foghatót még sohasem tapasztalt. Ahogy elmosódnak a határok és megváltoznak a hűségviszonyok, Pszichének rá kell jönnie, hogy Erósz mégis csak megszerezheti a szívét… és nem lehet biztos abban, hogy túléli ezt a veszteséget.
Psziché és Erósz perzselően forró története, amelyben ugyanolyan fontos szerep jut a bűnöknek, mint az ártatlanságnak.


3. Ana Huang - Twisted ​Hate - Jules & Josh - A Twisted sorozat harmadik kötete
Fülszöveg:
Utálja… ​legalább annyira, mint amennyire kívánja őt.
Jóképű, magabiztos, és jó úton jár, hogy menő orvos legyen, ráadásul Josh Chen sose találkozott olyan nővel, aki ellent tudott neki állni – kivéve Jules Ambrose. A gyönyörű, vöröshajú nő azóta az idegein táncol, hogy először találkoztak, miközben úgy köti le minden gondolatát, ahogy korábban soha senki. Amikor az ellenségeskedésük egy felejthetetlen éjszakába torkollik, egy olyan megoldást javasol, amely segítségével végre tovább léphetne: egy ellenségek extrákkal kapcsolatot egyszerű szabályokkal:
Nincs féltékenykedés.
Nincs elköteleződés.
És nincs szerelem.
A barátságos és ambiciózus Jules Ambrose régen igazi partikirálynő volt, akinek most egyetlen célja van: átmenni az ügyvédi vizsgán. Az utolsó dolog, amire szüksége van, az egy jóképű doktor, aki egymaga megtestesíti a kiállhatatlanság fogalmát – még ha rettenetesen jóképű is. De minél jobban megismeri, annál inkább rájön, hogy a régóta utált férfi sokkal többet rejt magában, mint korábban gondolta.
A legjobb barátjának a testvére.
Az ősellensége.
És az igazi megváltása.
Kapcsolatuk pokolian indul, és amikor múltjuk démonjai utolérik őket, olyan igazságokkal kell szembenézniük, amelyek vagy megmentik őket… vagy elpusztítanak mindent, amiért eddig dolgoztak.


4. Ana Huang - Twisted ​Lies - Stella & Christian - A Twisted sorozat negyedik, befejező része
Fülszöveg:
Bármit ​megtenne, hogy az övé legyen… akár hazudni is hajlandó.
Elbűvölő, halálos és elég okos, hogy ezt elrejtse: Christian Harper egy úriember tökéletesre szabott öltönyébe öltözött szörnyeteg. Nem veszi hasznát se az erkölcsöknek, se a szerelemnek, de nem tagadhatja furcsa vonzódását a szomszédjában lakó nő iránt. A lány a legsötétebb vágyainak tárgya, és az egyetlen rejtvény, amit nem tud megfejteni. Amikor lehetősége adódik, hogy közelebb kerüljön hozzá, megszegi saját szabályait és olyan alkut ajánl neki, amit nem lehet visszautasítani. Minden szörnyetegnek megvan a gyenge pontja. Ez a lány az övé.
A rögeszméje.
A szenvedélye.
Az egyetlen kivétele.
Közösségi média hírneve ellenére aranyos, félénk és magának való: Stella Alonso egy igazi romantikus, aki kalitkába zárva őrzi a szívét. Két munkája mellett maradó kevés idejében nem vágyik kapcsolatra. De amikor a múltjából felbukkanó fenyegetés miatt a karjaiba – és házába – kell menekülnie a legveszélyesebb férfinak, akivel valaha találkozott, hajlik arra, hogy hosszú ideje először engedje magát újra érezni. Mert Christian hideg természete ellenére megfoghatatlan érzéseket vált ki belőle.
Szenvedély.
Biztonság.
Igazi vágy.
Titkokkal és hazugságokkal átszőtt szerelem az övék… és amikor az igazságra végre fény derül, lerombolhat mindent.


5. Agatha Christie - Őszi ​borzongás
Fülszöveg:
Ősz… párás reggelek, bekuckózós esték… de amikor a levelek hullani kezdenek, az éjszakák hosszabbakká, az árnyak pedig sötétebbé válnak.
Borzongató kalandozásra hívjuk Agatha Christie rajongóit. A napsütötte Rodosztól és Afrikától a ködös Londonig, vidéki udvarháztól az Old Bailey tárgyalóterméig vezet az utunk. Magányos házikók, baljós kastélyok, kószáló kísértetek, elátkozott családok népesítik be ezt a kötetet, valamint Hercule Poirot, Miss Marple és Agatha Christie további kedves nyomozói.


6. Fiala Borcsa - Bakonyi ​zsiványok 
Fülszöveg:
1860: ​az ifjú Oroszlán Bálint megszökik az akasztófa alól, betyárnak áll, és beveti magát a Bakony rengetegébe.
2023: egy iskolai csőtörés miatt online oktatásra kényszerülő Bíró Kadosa lecuccol erdész nővéréhez, és felfedező útra indul a Bakony rengetegébe.
És találkoznak.
Ezzel fantasztikus, az időn is átívelő kaland veszi kezdetét, amely során Kadi megismeri a betyárvilágot, barátságot köt néhány nehéz sorsú zsivánnyal, és mindent megtesz azért, hogy megmentse őket a rájuk leselkedő halálos veszélytől.
Ehhez azonban kicsit korrigálnia kell a múltat, azaz alaposan megkavarni a dolgokat a 19. században. Lehetőleg úgy, hogy jól süljön el a csalafintaság, és mindenki életben maradjon.
De mint tudjuk, betyárkodni semelyik században sem életbiztosítás.


7. Heidi Swain - Életrecept ​a Nightingale térről - A Nightingale tér sorozat második kötete
Fülszöveg:
Poppynak nem mindig mentek zökkenőmentesen a dolgai, de most végre karnyújtásnyira van az álmaitól.
Beköltözik egy kis házba a gyönyörű Nightingale téren, pár perc sétányira a közösségi kerttől, úgyhogy kiélheti magát a hobbijával: savanyúságokat és befőtteket tehet el.
Családjával nem a legjobb a kapcsolata, de kárpótolja baráti köre, sőt, még az is kétségtelen, hogy új, morcos szomszédja is jobban kedveli, mint azt a férfi felszíni zsörtölődése látni engedi.
Váratlanul megérkezik Poppy hányattatott életű öccse, aki igencsak megnehezíti a nő dolgát. A kertben dolgozó team elnyeri „az év közösségi tere” címet, de Poppynak döntenie kell, mi a fontosabb a számára. Ahhoz, hogy boldogan éljen, meg kell választania a harcait.


8. Katharina Herzog - Téli ​csillogás - A Kisvárosi könyvesboltok sorozat első kötete
Fülszöveg:
Vicky, ​a fiatal műkereskedő véletlenül egy különös levélre bukkan, amelyet egy nyolcéves kisfiú, Finlay írt az elhunyt édesanyjának. A levélhez egy fényképet is mellékelt, amelyen az Alice Csodaországban ritka kiadását tartja a kezében. Vicky a bogaras könyvmolyoktól hemzsegő, festői skót faluba, Swinton-on-Sea-be utazik, hogy utánajárjon a különleges kötetnek, de egyből egy félreértés áldozata lesz. Graham, a kisfiú édesapja, aki antikváriumot üzemeltet a faluban, rögtön összetéveszti az új könyvesbolti eladóval. Amíg a fiatal nő hirtelen egy különös történet kellős közepén találja magát, benne egy jóképű özvegy könyvkereskedővel, Finleyvel, és egy rendkívül értékes könyvvel, addig neki is akad rejtegetnivalója: mindennek véget vethet, ha fény derül arra, milyen céllal érkezett a faluba. Az olvasás öröme és a szerelem összefonódik Katharina Herzog bestsellerszerző elbűvölő Kisvárosi könyvesboltok-sorozatában. Tökéletes olvasmány a téli bekuckózáshoz, amely garantáltan felolvasztja a szíveket.

Megjegyzések