Könyvek, amiket már nagyon várok - 1. rész

Sziasztok! :)

   Ezúttal egy olyan bejegyzéssel jövök, amiben olyan könyvekről írok, amiknek már nagyon várom a megjelenését.

   Amiket itt fel fogok sorolni, azok nagy valószínűséggel mind-mind visszatérő elemek lesznek a blogon, elvégre ha sikerül majd megszereznem őket, akkor ezeket a köteteket mindenképpen elolvasom, tehát írok is róluk. :)
1.
Erin Watt: Megtört herceg - A Royal család sorozat  második kötete
A minap bombaként robbant a hír, hogy alig jelent meg a Papír hercegnő, máris érkezik a folytatása.
Várhatóan novemberben fog kijönni a legújabb rész.

Fülszöveg:
Kikötőben vívott ökölharctól kezdve az iskolai bunyóig: életek omlanak össze a csillogó-villogó palotában, miközben egy srác próbálja menteni a bőrét. 
Reed Royalnak mindene megvan: vonzó külső, befolyásos család, sok pénz. Az elit gimiben sorban állnak a lányok, hogy vele lehessenek. Ő viszont magasról tesz mindenkire, mert csak a családja érdekli – amíg Ella Harper be nem sétál az életébe. 
Izzó gyűlölettel indul a kapcsolatuk, mert azt akarja, hogy az apja új nevelt lánya szenvedjen. De aztán minden átfordul valami egész másba. Közel akarja tudni magához Ellát. Biztonságban. Egy ostoba hiba miatt azonban Ella elmenekül a karjaiból, így káosz köszönt a Royal-palotára. Reed azon kapja magát, hogy összeomlik az egész világa. 
Ella már nem kíváncsi rá. Azt mondja, hogy csak tönkretennék egymást. 
Talán igaza van.



2. Sylvia Day: Eggyé válva - a Crossfire sorozat befejező része
A megjelenés 2017. október 13. Reméljük tényleg ez lesz az utolsó rész.

Fülszöveg:
Gideon ​Cross. Annyira magától értetődő volt, hogy beleszeretek. Azonnal, első látásra. Teljesen. Visszavonhatatlanul. Egy álom vált valóra, amikor feleségül vett. De az, hogy a házasságunk működjön, életre szóló küzdelem. A szerelem átformál. A mi szerelmünk egyszerre menedék a vihar elől és pusztító szélvész. Két megtört lélek válik eggyé. Megmutattuk egymásnak a legmélyebb, legsötétebb titkainkat. Gideon a tükör, amelyben minden hibámat látom… és a szépségemet is. Mindent megad nekem, és most ideje bebizonyítanom, hogy mellette állok és támogatom, akárcsak ő engem. Együtt megbirkózhatunk azokkal, akik gonoszul közénk akarnak állni. De a legnagyobb csatánkat talán épp a fogadalommal kell megvívnunk, ami erőt ad nekünk. Az, hogy elköteleződtünk a szerelem mellett, csak a kezdet volt. Meg kell küzdenünk érte, és vagy még közelebb kerülünk egymáshoz, vagy… elválnak útjaink.
Szívszaggató és csábító, az Eggyé válva a Crossfire sorozat befejező része. Izgalmas szerelmi történet, amely világszerte olvasók millióinak szívét ejtette rabul.



3. Kelly Creagh: Ébredés - A Soha már trilógia befejező része
Ha minden jól megy és minden igaz, akkor - szintén Elit Team kiadásban - a kötet pontosan holnap fog megjelenni. November 10.-én pedig már mindenhol kapható lesz.

Fülszöveg:
Az élet és a halál közötti vékony határ már rég elmosódott Isobel Lanley számára. A Varennal történt kis híján halálos összecsapást követően Isobel retteg visszatérni az álomvilágba, arra a kihalt, mégis életveszélyes helyre , ahol egymás ellen fordultak. Amikor azonban újra kísérteni kezdik, majd véres valósággá válnak a rémálmai, nem marad más választása. Varen sötét világa lassan utoléri őt és a való világot, hogy mindent felemésszen.
Isobel számára csupa félelem a világ. Fél, hogy nem bírja ép ésszel, és attól is retteg, hogy Varen fog megőrülni. Különösen, hogy a fiút nem régen súlyos veszteség érte. Ráadásul Lilith is magának akarja Varent, és bármit megtenne, hogy végleg megszerezze őt. Bármit.
Vajon végül minden jóra fordul Isobel életében? Világok csapnak össze és sorsok pecsételődnek meg a Nevermore-trilógia lélegzet-elállító fináléjában.


4. Kerstin Gier: Az álmok harmadik könyve - A Silber - trilógia befejező kötete
A helyzet teljesen ugyanaz, mint a Megsemmisülés című kötetnél.
Elit Team start: Október 10., könyvesbolti start: November 10.

Fülszöveg:
Kerstin ​Gier nagy sikerű trilógiájának grandiózus befejező része.
„A sok különböző ajtó és a lágy fény akár derűs és békés hangulatot is teremthetett volna a folyosón, de nem így történt. A síri csendben mintha valaki folyton hallgatózott volna, és képtelenség volt kideríteni, vajon honnan jön a fény. Mégis szerettem ezt a helyet, és a gondolatot, hogy minden ajtó mögött egy másik lélek álmodik éppen, és hogy ez a labirintus az összes embert összeköti a világon. Mágikus hely volt, titokzatos és veszélyes…”
Március van, Londonba lassan megérkezik a tavasz, Liv Silber pedig mindjárt három problémával is küzd.
Először is: hazudott Henrynek.
Másodszor: az álmok egyre veszélyesebbek. Arthur olyan titkokra jött rá, amelyek segítségével az álomvilágban borzalmas dolgokat tehet. Feltétlenül meg kell állítani.
Harmadszor: Liv anyja, Ann, és Grayson apja, Ernest júniusban össze akarnak házasodni. És a gonosz Bokkernek, Grayson nagymamájának nagy tervei vannak a fia esküvőjét illetően, de legalábbis egészen más tervei, mint a menyasszonynak.
Liv alig győzi elhárítani a fenyegető katasztrófák sorát…
Merülj el e csodálatos világban!


5. 
Alwyn Hamilton: A homok leánya - A homok leánya trilógia első része
Eredetileg szeptemberben jelent volna meg, de a kiadó sajnos csúszott a megjelenéssel.

Fülszöveg:
Egy mesterlövész. Egy álmodozó. Egy piszok jó hazudozó. Bár Mirádzsi sivatagjait már az emberek uralják, az elhagyatott, vad területeken még mindig a mitikus lények irányítanak, és az a hír járja, hogy a dzsinnek mágiája sem veszett el. Az emberek számára ez egy könyörtelen hely, pláne ha az illető szegény, árva, vagy nő. Amani Al’Hizáról mindhárom elmondható. Tehetséges lövész, aki remekül céloz, azonban nem tud elszabadulni Porfészekből, a kisvárosból, ahol két lehetősége van a jövőre nézve: vagy megházasodik, vagy meghal. De aztán találkozik Jinnel, a karakán idegennel, aki tökéletes menekülő útvonalat tár elé. És bár éveken át ábrándozott Porfészek elhagyásáról, azt legmerészebb álmaiban sem gondolta volna, hogy egy mitikus lovon fog elvágtatni, vagy hogy egy idegen szökevény ismerteti majd meg vele az igazi sivatagot, aki eközben a szívét is ellopja.


6. Charlie N. Holmberg: Az üvegmágus - A papírmágus trilógia második része
A megjelenés sokáig itt is csúszott, eredetileg szeptemberben érkezett volna.  A kiadó honlapján most a november közepe szerepel megjelenési dátumként. :(

Fülszöveg:
Ceony Twill folytatja papírmágusi tanulmányait, ám tanárával, Emery Thane-nel nem tud olyan könnyen dűlőre jutni, mint a tananyaggal. Amikor ő és Thane macska-egér játékba keverednek egy bosszúszomjas varázslóval, Ceonynak el kell döntenie: hagyja, hogy mások megvédjék, vagy ő próbálja megóvni a szeretteit a fenyegetéstől. 
Eközben pedig olyan titok birtokába jut, amely az egész mágikus világot kifordíthatja a sarkából, és csak rajta áll, hogy képes-e megakadályozni, hogy ez a veszedelmes tudás rossz kezekbe kerüljön. 
A papírmágus folytatása még magasabbra emeli a téteket, és egyaránt elbűvöli majd a fiatal és idősebb olvasókat is.


Folytatás hamarosan...

Megjegyzések

  1. szia :-) jó volt angolul olvasni a Broken Prince könyvet, nem tudtam kivárni :-) megszerettem a történetet és nem csalódtam benne. Szerintem neked is tetszeni fog, remek a második könyv is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Márti! :)

      Nagyon várom már. Szerencsére november 7. nincs is olyan messze.
      Kicsit irigykedek, hogy te már olvastad, de mivel ilyen jó az nyelvérzéked ezen nincs is mit csodálkozni. :)

      Törlés
  2. szia :-) neked is menne angolul, nekem is kellett szótárazni, volt amit nem értettem
    magyar fordítással is jó lesz olvasni, köszi hogy kölcsönadod majd a könyvet
    Hálás vagyok hogy ide adtad az első könyvet mert a kedvenceim közé került a történet

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyértelmű, hogy kölcsönadom. Ilyet kérni és kérdezni sem kell, hiszen az előző kötetre is nagyon vigyáztál. :)

      Inkább olvasom magyarul, az a biztos. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése