Sztárban sztár - 2017 - 7. adás

Sziasztok! :)

Figyelem! Nem állok kapcsolatban a TV2-vel, semmi érdekem nem fűződik ennek a bejegyzésnek a megírásához. Csupán csak beszámolót írok a kedvenc műsoromról. Figyelem!

   Nem szívesen mondom, de igazam lett. :(
   Olyan ember esett ki a műsorból, aki egyáltalán nem érdemelte meg. Persze Olivér sem érdemelte meg, hogy az utolsók között legyen. Csakúgy, mint Bálint sem. Kövezzetek meg, de vicces percek ide vagy oda, Jocinak kellett volna kiesnie. Leírtam és így is gondolom.  Ennyi.

   Sajnos kezdem már megszokni, hogy Horváth Tamást állandóan lepontozzák. Még Jabin Peti, a Facebook-on élő közvetítéseket adó műsorvezető is azt kérdezte a szünetekben a zsűritől, hogy miért pontozzák le mindig Horváth Tamást? Miért? Nem tudtak rendes választ adni rá. Sőt...
Komolyan. Már nekem kínos ez az egész...
A kép forrása

   Kollányi Zsuzsi múlt héten végre kiesett, de korai volt az öröm, hiszen Joci még mindig bent van és Majka most őt pontozza fel, vele kivételez. Persze, nagyon vicces. Igazi bohóc. Én is nagyon jót nevettem rajta, de akkor sem hozott olyan színvonalat, mint mondjuk a kieső: Oláh Gergő. El sem hiszem, hogy ő távozott a műsorból. :(

   Legközelebb Jocinak kellene kiesnie, majd Vecának. Gondolom őt azért akarják sokáig - ha nem a legvégégig - benntartani, mert egyedüli nő. Ám az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy sem Joci, sem Veca nem utánoznak hangot. Még a többiek igen.

   Döntősnek követelem tehát: Király Viktort, Berkes Olivért, Horváth Tamást és Ekanem Bálintot.

   Viszont biztos vagyok benne, hogy nem ők négyen lesznek a döntős csapat tagjai.

   Most már abban is biztos vagyok, hogy Király Viktornak adnám a végső győzelmet, mert ő azért mindig a maximum színvonalhoz közel teljesít.
A kép forrása

   A közös produkciók - mint mindig - most is mindent vittek. Szórakoztatóak voltak és végtelenül viccesek. Abban viszont nem értettem egyet Liptai Claudiával, hogy a Blue produkció volt az eddigi Sztárban sztár adások legjobbja, hiszen emlékezzünk csak vissza a Backstreet Boys felállásra Vastag Tamással, Kökény Attilával, Hevesi Tamással, Pál Dénessel és Sipos Petivel. Őket szerintem soha, senki nem fogja überelni. Komolyan mondom!

   Nekem ma este mindenki nagyon tetszett, mert Olivér, Gergő, Veca, Bálint és Viktor szuperek voltak. Ám Tamás hangban is teljesen hozta Majkát. Ha becsuktam a szemem, szinte már őt hallottam, de Joci akkor is csak megnevettetett...

   Jövő hét vasárnap már duettek is lesznek. Azokat is nagyon várom. :)

       A mai adás legjobbja: Horváth Tamás, mint Majka

       A legviccesebb: Berkes Olivér, Pápai Joci és Horváth Tamás, mint a Baby Sisters

      Akit nagyon lepontoztak, pedig nem érdemelte meg: Berkes Olivér, mint Lauri Ylönen

      Aki a legkevésbé tetszett: Pápai Joci, mint Gloria Gaynor

      A hét kiesője: Oláh Gergő, mint Presser Gábor
A kép forrása

Találkozunk a következő vasárnap! :)

Megjegyzések

  1. szia :-) én nagyon sokat nevettem a múltkori adáson, főleg Joci produkcióján, és a közös szereplés is szuper volt . A humor kell az adásba. Szerintem Veca volt a leggyengébb de ez csak az én véleményem, örültem hogy Olivér továbbjutott. A duettekre pedig kíváncsi leszek :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Márti! :)

      Az biztos, hogy mi is szakadtunk itthon a nevetéstől. :D
      Joci meg a másik két fiú, mint Baby Sisters. Az pusztító volt. Amúgy Horváth Tamás még egészen bájos nő volt ... :)

      Veca nekem sem tetszett igazán, de szerintem végig bent fog maradni, mert egyedüli nő.

      Törlés

Megjegyzés küldése