Sztárban sztár - 2017 - 4. adás

Sziasztok! :)

Figyelem! Nem állok kapcsolatban a TV2-vel, semmi érdekem nem fűződik ennek a bejegyzésnek a megírásához. Csupán csak beszámolót írok a kedvenc műsoromról. Figyelem!

   Újabb vasárnap, újabb Sztárban sztár, újabb összefoglaló.

   A tegnapi könyvklubban is beszéltünk róla. Többek között méltattuk Berkes Olivér múltheti Pápai Joci diadalát, Király Viktor állandó, minőségi előadását és Kollányi Zsuzsi kétes kivételezését is.

   A műsor még mindig megosztó és sajnálattal mondom, de kezd engem is megosztani. :(

   A zsűrivel nagyon nem vagyok elégedett. Liptai Claudia az egyetlen normális tag, a többiekről inkább nem mondok semmit. Nem akarok senkit sem megbántani. Egyszerűen nem hiszem el és nem értem, hogy miért szavaznak és pontoznak le minden jó produkciót és miért kell felmagasztalni minden gyengébb előadást. Érthetetlenül állok a zsűri pontjai előtt. Ráadásul ők is tudják és érzik, hogy valami nem stimmel, hiszen akkor a végén nem kérnének folyton-folyvást elnézést a versenyzőktől.
A kép forrása

   Azt sem értem, hogy miért kell még mindig erőltetni az olyan előadókat, akik voltak már feladatok az előző évadokban is. Annyi pozitív változás volt ma, hogy jövőhétre feladták végül Ed Sheeran-t, de már megint lesz Justin Timberlake, Tina Turner és Balázs Fecó is.

   Lenne inkább: Leona Lewis, Olly Murs, Bon Jovi,  Lorde, John Legend, Shawn Mendes, Charlie Puth, Dido, Demi Lovato stb...stb... Magyarok közül: Fehérvári Gábor Alfréd, Mester Tamás, Pétrfy Bori,  Dolly stb...stb...

   A TV2 Live applikáció még mindig szuper, főleg, hogy nagyon tartalmas. Annyi plusz információval szolgál, hogy néha nem is a TV-t nézem, hanem a telefont. Ráadásul ingyenes és ez nálam plusz pont.
A kép forrása

   A mai adásban Berkes Olivér sajnos nem volt olyan jó, de nagyon megkönnyebbültem, hogy végül ő jutott tovább, hiszen akkor inkább ő, mint Cserpes Laura, bár ma nekem ő is nagyon tetszett. Horváth Tamás ma is energikus volt, Joci inkább vicces, mint tehetséges. Szerintem Viktor a legesélyesebb a győzelemre, bár ő még nem volt nő és ez egy kicsit furcsa. Ekanem Bálint ma szintén nagyon szuper volt, Oláh Gergő is egyre inkább előretőr ebben a mezőnyben.

   Kollányi Zsuzsit még mindig felpontozzák és ez egyre jobban dühít. A hangja soha nem hasonlít. Soha. Csakúgy, mint a Vecáé. Veca szuper jól énekel, de nem utánozza a hangot. Singh Viki meg mindig-mindenben jó, mégis kiesésre áll. Nem értem. :(

   Félek, hogy legközelebb olyan versenyző fog kiesni, aki nagyon jó, de a zsűri hibájából az utolsó helyekre kerül...

       A mai adás legjobbja: Király Viktor, mint Prince

       A legviccesebb: Pápai Joci, mint David Bowie

      Akit nagyon lepontoztak, pedig nem érdemelte meg: Horváth Tamás, mint Freddie Mercury

      Aki a legkevésbé tetszett: Kollányi Zsuzsi, mint Britney Spears

      A hét kiesője: Cserpes Laura, mint Geszti Péter
A kép forrása

Jövő héten pedig ugyanitt-ugyanekkor. :)

Megjegyzések

  1. Egyet értek. Én mondjuk hatàrozottan és visszavonhatatlanul Berkes Olivérnek szurkolok,akkora kő esett le a szívemről,hogy ő jutott tovàbb. Egy jó kis Bon Jovi nóta neki nagyon jól àllna. :)Szerintem irdatlan jó hangja van és a tegnapi kivételével mindenkit perfect utánzott. Nekem most sokan nem tetszettek pl. Király Viktor,Singh Viki,Cserpes Laura, Kollányi Zsuzsi-az ő produkciójára kirakhattàk volna a 18-as karikàt,na és mindegyik pasi zsűritag az állàt kereste és ezt még vette is a kamera...pff Na és hogy én is mondjak véleményt a zsűriről: Papp Szabitól a hideg ràz,főleg mikor megszólal. Kikerget vele a vilàgból.
    Egy szó mint szàz, hajrà Olivér! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Olivért én is nagyon tehetségesnek tartom, ráadásul van benne alázat, ami manapság kevés előadóban van meg. Szóval abszolút szimpatikus nekem. A tegnapi előadása nem volt túl jó, ezt elismerem, de még így is sokkal jobb volt, mint mondjuk Veca vagy Zsuzsi, akik egyáltalán nem utánoznak hangot, pedig ez lenne az egyik fő feladat.
      Az új zsűritagokról meg csak ennyit: Bár inkább ne lennének! :)

      Törlés
  2. Azért nem olyan széles a paletta annak függvényében, hogy kiket adnak elő, mert nincsenek meg a jogok szerintem... Vagy ismeretlenebb előadók az átlag tévénéző számára, mint pl. Florence Welch, pedig anyám, de jó volt némi változatosság! Itt nem éreztem annyira Veca saját hangját, bár értem, miért kritizálják annyira.
    Singh Vikit én sem értem. Ki nem néztem volna belőle, azt se tudtam, kicsoda, erre olyanokat ad elő, hogy nem akarom elhinni! Nagy felüdülés lenne, ha a végén ő nyerne.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most, hogy belegondolok lehet valami abban, amit a jogokról mondasz. Érdekes...hmhmhmhhm. Bár ha ilyen műsort csinál a TV2 akkor az lenne a legjobb ha egy csomó jogot megvenne, pont a változatosság miatt, nem?
      Singh Viki nekem nagyon nagy meglepetés, jó értelemben. Számomra ő a legjobb női versenyző, így ott a helye a döntőben. :)

      Törlés
    2. Ha az elején lennénk, azt mondanám, minek vegyék meg, hisz nem tudják, sikeres lesz-e a műsor, de mivel ez már az 5. vagy hányadik széria, így én sem értem... én pl. Macklemore-t is szívesen látnám :D

      Törlés
    3. Rá én is kíváncsi lennék. Meg persze másokra is, ahogy írtam. Ed Sheeran-nek nagyon örültem. Őt szeretem. Ráadásul Olivér kapta, akit igazán tehetségesnek tartok. :)

      Törlés
  3. Szia :-) én is szeretem a műsort, nagyon kíváncsi vagyok a jövőhétre mert Ed Sheerant nagyon szeretem. Nagyon tehetséges Berkes Olivér és örülök hogy továbbjutott. A műsor legviccesebb karaktere szerintem Pápai Joci. Ekanem Bálint pedig nagyot énekelt a múlthéten.
    Abban egyetértek hogy jót tenne a műsornak ha olyan előadókat is megszemélyesítenének akik még nem szerepeltek. Személyes kedvencem az Imagine dragons zenekar és rengeteg jó daluk van amit szívesen meghallgatnék, tudom hogy zenekar de én örülnék neki :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Márti! :)

      Na, látod. Ők is lehetnének, hiszen nem egyszer személyesítettek már meg együttest vagy éppen egy együttest frontemberét. Jó ötlet. Ám ez a TV2 nem nagyon nyitott az újdonságokra. :(
      Ed Sheeran-t én is nagyon várom, a Facebook videók és Olivér nyilatkozatai alapján a Shape of You című dalt fogja énekelni. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése